אלרגיה לנורופן ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לנורופן ג'ל
    לולי
    09/11/2008

אתמול לקחתי 2 כדורים של נורופן ג'ל וחטפתי תגובה אלרגית חריפה (פריחה עם נקודות בולטות בכל הגוף, פנים נפוחות, בכלל כל הגוף היה נפוח עם בצקות) נסעתי למיון ונתנו לי קורטיזון בעירוי ובזריקה. עכשיו השאלה שלי, איך זה שאני תמיד לוקחת אדוויל ג'ל, וגם אדקס ופתאום כשאני לוקחת נורופן ג'ל (כי נורופן רגיל גם לקחתי פעם) אז חטפתי כזאת אלרגיה בפעם הראשונה בחיי?? הרי כל התרופות האלו על בסיס איבופרן. אז איך זה הגיוני? וכל החיפושים שלי למצוא את המרכיבים של נורופן ג'ל באינטרנט עלו בתוהו כי קיבלתי את התוצאה של איבופרן שנכלל בה גם אדקס, אדוויל וכו'.. בקיצור מה יש בנורופן ג'ל ששונה מאדוויל שיכול לגרום לכזאת אלרגיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לנורופן ג'ל

הוספת תגובה

• אלרגיה לנורופן ג'ל

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/11/2008

מעכשיו את צריכה לזכור שאת אלרגית לאיבופרופן ולא לקחת נורופן, אדקס, אדביל,
    כן מותר אקמול ותרופות על בסיס אקמול כמו אקמול פלוס, אקמול קולד וחולי.
    ככל הנראה לא תהיה בעה גם בלקיחת ארקוקסיה אך צריך להיזהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטלגין ונקסין?

לולי
    10/11/2008

הבנתי, תודה רבה. רציתי לשאול, אופטלגין זה על אותו בסיס של האיבופרפן? אני גם עלולה להיות אלרגית לזה או שזה לא קשור? מה עם נקסין, מותר לי לקחת? האם אני יכולה לעשות בדיקה כדי לדעת אם אני אלרגית לאיבופרפן? (כי אולי אני אלרגית בכלל לציפוי של הקפסולה או לאחד המרכיבים בנורופן?) או שהכי בטוח שאני אקח רק דקסמול וזהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולי

ד``ר בן רנר
    10/11/2008

מדובר ברגישות לתרופות אנטי דלקתיות NSAID .כל התרופות שמנית שיכות לקבוצה זו."המזל"שלמרות עובדה זו חלק מהתרופות גורמות בעיות וחלק לא.אי אפשר לצפות את הרגישות אלא במתן ישיר. במידה ודקסמול לא גורם לבעיות קחי אותו.שימי לב שלמרות ששמות התרופות שונה המרכיב הכימי זהה!בדקי לפני כל מתון תרופה! גורמי הבעיות בד"כ הם אופטלגין נקסין וולטרן אדביל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו