אלרגיה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מוזרה
    אורי
    11/11/2008

שלום אני בן 28 ובכמה חודשים האחרונים יש לי בעיה אני נכנס להתקלח ומיד אחרי מספר דקות כול הבטן והחזה והצוואר ניהיה עם נקודות אדומות כמו של עקיצות ואחרי שעה זה נעלם אבל אני לא מרגיש עם זה נוח עשיתי מקלחת רק עם מים ולא עם סבון וזה עדיין חזר עשיתי הרבה טסטים ומצעו לי הרבה מאכלים שאני אלרגי אליהם אבל זה לא נראה לי הבעיה כי זה רק שאני מתקלח וזה מופיע ונעלם מה זה יכול להיות ד"ר אולי יש לך תשובה מקצועית וברורה יותר כי אחרים אומרים לי שזה שום דבר וזה לא יכול להיות כי למה זה רק לי אבקש תשובה רצינית כי מקרא כזה אני בטוח אין להרבה אנשים תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מוזרה

הוספת תגובה

• חרלת עם רגישות למיים

ד``ר ולרי טפליצקי
    11/11/2008

זאת חרלת (אורטיקריה) עם רגישות למיים, תופעה שכיחה ומתרידה, יכולה לחלוף עם הזמן.
    ניתן להתאים לך טיפול עם תרופות אנטיהיסטמיניות קלות כדי להקטין את הרגישות.
    דברים נוספים שעוזרים הם לעטוף את הגוף עם הסדין מייד אחרי מקלחת, לייבש עור מהר עם מייבש שיער, למרוח קרם לחות או שמן טינוקות ישר אחרי המקלחת ולפעמים שימוש בקרם ZOSTRIX.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה מוזרה

אורי
    11/11/2008

תודה על ההבחנה השאלה שלי היא אם זה יכול להזיק בעתיד ואם צריך לדאוג בגלל זה והם אפשר לחיות עם זה בלי טיפול אבקש תשובה לשאלה שלי תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו