אלרגיה עם תופעה של חנק בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה עם תופעה של חנק בגרון
    קרן
    16/11/2008

לאחר ביקור אצל רופא השיניים, הוא שייף לי מעט 2 כתרי חרסינה שהרכיב לי. למרות ששאב את הפירורים, כנראה שהתפזרו חלק מהם לגרון, וללשון. כעבור שעתיים הרגשתי חנק באזור הלוע, הרגשתי שהלשון נפוחה עד כדי שהפה הפך קטן מדי מכדי להכיל אותה, ובקושי יכלתי לנשום חופשי. לא ישנתי כל אותו הלילה. בהתחלה לא קלטתי מה קורה לי, ורק למחרת קישרתי זאת לפעול השיוף של הכתרים. כעבור 24 שעות התחילה הנפיחות לעבור ללא צורך בטיפול, וחשתי טוב יותר, אולם עברו כבר 5 ימים,ועדיין אני מתקשה לנשום חופשי במהלך היום, ובמיוחד בלילה. שאלתי- תוך כמה זמן זה יעבור לגמרי? האם יש סוגי מזון שצריך להימנע מהם כדי לא להחמיר את המצב? האם צריך טיפול תרופתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    16/11/2008

חנק בגרון לאחר טיפול שיניים יכול לרמז על רגישות לגומיLATEX פני למרפאה אלרגית במקום מגורייך לבדיקה.הממצא יחלוףבעזרת אנטיהיסטמיניקה כגון לורסטין שניתן לקנות ללא מרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו