טיפול באלרגיה לקרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באלרגיה לקרדית אבק הבית
    קירה
    17/11/2008

שלום רב! בעלי בעברו סבל מאסתמה.בשנים האחרונות לא היו לו התקפים אך הנזלת לא נותנת לאף אחד מאיתנו מנוח. ברגע שהוא הולך לישון הנזלת באה וברגע שהוא קם ומקנח את אפו היא נעלמת כלא הייתה. בלילות הוא ישן עם פה פתוח וקם כמה פעמים לקנח את אפו. המצב הזה הוא בלתי נסבל. אנחנו יודעים מהעבר שלו שיש לו רגישות לקרדית אבק הבית ולכן מנסים לשאוב כמה שיותר,לנקות אבק כמה שיותר,להחליף מצעים לעיתים קרובות,כריות להחליף אך שום דבר לא עוזר. המליצו לי על בד אוטם אבק,רציתי לדעת עד כמה הוא באמת יעיל? האם זה באמת אוטם את האבק? והיכן ניתן להשיגו? אני מאיזור המרכז אודה לתשובתכם. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קירה

ד``ר בן רנר
    17/11/2008

שלום.
    ראשית יש לבצע ברור אלרגי ולפי התשובות לקבוע סדר טיפול.לגבי הבד המיוחד,הוא נמכר ככיסויי מיטה וכריות ולא כבד לתפירה וניתן להשיגו באזור המרכז בחברת "תרופארם" 098851451 שלוחה 111
    במחירים מצויינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

קירה
    17/11/2008

שלום רב! את הברור עשו לו כשהיה קטן ואובחן כאלרגי לקרדית אבק הבית. תודה רבה אני אתקשר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו