אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    מיכל
    19/11/2008

שלום רב, בני בן שנה . בגיל חודש אובחן אצלו חשש לאלרגיה לחלב בגלל פצעים בפנים ובגוף ומאז הוא אוכל צמחי ,לפני כשבוע היינו במרפאת אלרגיה בשניידר בפעם הראשונה עשו לו תבחין עורי ואכן הוא אלרגי לחלב ואמרו לי לחזור עוד 9 חודשים לניסיון אכילת חלב בהשגחה . חשוב לציין שלפני 3 חודשים בערך נתתי לו לטעום גלידה חלבית ולאחר כמה שעות הוא התחיל להקיא 5 או 6 פעמים . השאלה שלי האם כדאי לחכות כל כך הרבה זמן עד לביקור הבא ? האם זה ישאר לכל החיים או שזה משהו חולף ? תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• מיכל

ד``ר בן רנר
    19/11/2008

רגישות לחלב היוא הנושא המדובר ביותר בבלוג הנוכחי.עברי על הפניות ותמצאי תשובות למרבית הבעיות שנתקלת.לשאלתך.אכן יש לחכות ואין טעם לרוץ.אני נוהג להזמין את הרגישים לחלב אחת לשנה.אין צורך להבדק לפני כן.הרגישות חולפת ברב המקרים(80%)עד גיל 3 שנים והשאר בהמשך.אם קשה לך להגיע לבית החולים לבדיקה אין שום מניעה לבצע אותה במרפאה אלרגית בקהילה! סמוך למקום מגורייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאלרגיה לחלב

מיכל
    23/11/2008

שלום רב, אם איכשהו הוא ייחשף לחלב ושוב יתחיל להקיא אפשר להביא לו פנסטיל , ואם כן כמה טיפות ? או שזה לא עוזר במצב כזה . תודה שוב, מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ד``ר בן רנר
    23/11/2008

אפשר אבל פניסטיל איננו מספיק במידה והתגובה חזקה.פניסטיל ניתן לתת אפילו 20 טיפות.במקרים של הקאה הוא יקיא גם את הפניסטיל.נהוג להזריק אפיפן הניתן במזרק אוטומטי .גשי למרפאה האלרגית להסבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו