מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה משונה לקרדיתמיה27/11/2008
שלום רב, משך 3 שנים היני סובלת מתסמינים אלרגים(נזלת מיימית, עיטוש, גרד בגרון, דמע וכו') אשר מופיעות בשיאן מיד כשאני מתעוררת משינה ולסירוגין במהלך היום. עקב טסט ראשון שלא העלה דבר וניסוי וטעיה שעשיתי הסקתי כי אני אלרגית לחלבון חלב הפרה(אין לי בעיה לעכלו) ולכן או שנמנעתי ממוצריו או שלקחתי זילרג'י בעת אכילתו. לפני יומיים (בהפרש של 3 שנים) בצעתי טסט חוזר כיוון שגם כשנמנעתי מלצרוך מוצרי חלב כ- 10% מתסמיני האלרגיה נשארוו רציתי לשלול אלרגיה לגורם אחר. הבדיקה העלתה כי אני אלרגית לקרדית ואף שללה אלרגיה לחלב. נכון לעכשיו קיבלתי טיפול מונע ל30 יום באריוס ופלוקונאז'(משהו כזה) שהרופא טען כי יתכן ואאלץ להמשיכו משך כל חיי. השאלה שלי היא איך יתכן כי למרות שממצאיו של הטסט הראו תוצאות חד משמעיות כי איני אלרגית לחלב, הגוף שלי כמעט והתגבר על האלרגיה (לקרדית מסתבר)כשלא צרכתי מוצרים מסוג זה, בעוד שהרופא שלל אותה בנחרצות? האם יש בדיקות נוספות שעליי לבצע? אודה להתייחסותך,מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
ד``ר בן רנר27/11/2008צודק הרופא אין לך ולא הייתה לך רגישות לחלב! ייתכן אי סבילות ללקטוז(שלא חולפת אלא אם זמנית)במידה ואינך מעונינת בתרופות כול חייך ניתו לקבל חיסונים לאלרגיה במרפאות המקצועיות לאלרגיה.זה יפטור לך את מרבית התלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיה27/11/2008ראשית אני מודה לך על התייחסותך, אך עדיין לא הבנתי כיצד הגוף שלי מתגבר על האלרגיה לקרדית באופן ניכר (אך לא לגמרי) כאשר אני נמנעת מלצרוך מוצרי חלב...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה
ד``ר בן רנר29/11/2008אין קשר וגם אין הסבר. ברפואה יש מושג הנקרא פלצבו או אינבו (בעברית) המושג הזה אומר שמתוך קהל מטופלים המקבלים תרופה למחלה 30% יגיבו בצורה טובה לכלום.לדוגמה.אם ניתן לקבוצת חולים הסובלים מכאבי בטן .תרופה אמיתית ותרופת דמה,מתוך קבוצת הדמה ירגישו בטוב עד 30% זה מה שקורה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)