אלרגיה משונה לקרדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה משונה לקרדית
    מיה
    27/11/2008

שלום רב, משך 3 שנים היני סובלת מתסמינים אלרגים(נזלת מיימית, עיטוש, גרד בגרון, דמע וכו') אשר מופיעות בשיאן מיד כשאני מתעוררת משינה ולסירוגין במהלך היום. עקב טסט ראשון שלא העלה דבר וניסוי וטעיה שעשיתי הסקתי כי אני אלרגית לחלבון חלב הפרה(אין לי בעיה לעכלו) ולכן או שנמנעתי ממוצריו או שלקחתי זילרג'י בעת אכילתו. לפני יומיים (בהפרש של 3 שנים) בצעתי טסט חוזר כיוון שגם כשנמנעתי מלצרוך מוצרי חלב כ- 10% מתסמיני האלרגיה נשארוו רציתי לשלול אלרגיה לגורם אחר. הבדיקה העלתה כי אני אלרגית לקרדית ואף שללה אלרגיה לחלב. נכון לעכשיו קיבלתי טיפול מונע ל30 יום באריוס ופלוקונאז'(משהו כזה) שהרופא טען כי יתכן ואאלץ להמשיכו משך כל חיי. השאלה שלי היא איך יתכן כי למרות שממצאיו של הטסט הראו תוצאות חד משמעיות כי איני אלרגית לחלב, הגוף שלי כמעט והתגבר על האלרגיה (לקרדית מסתבר)כשלא צרכתי מוצרים מסוג זה, בעוד שהרופא שלל אותה בנחרצות? האם יש בדיקות נוספות שעליי לבצע? אודה להתייחסותך,מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה משונה לקרדית

הוספת תגובה

• מיה

ד``ר בן רנר
    27/11/2008

צודק הרופא אין לך ולא הייתה לך רגישות לחלב! ייתכן אי סבילות ללקטוז(שלא חולפת אלא אם זמנית)במידה ואינך מעונינת בתרופות כול חייך ניתו לקבל חיסונים לאלרגיה במרפאות המקצועיות לאלרגיה.זה יפטור לך את מרבית התלונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיה
    27/11/2008

ראשית אני מודה לך על התייחסותך, אך עדיין לא הבנתי כיצד הגוף שלי מתגבר על האלרגיה לקרדית באופן ניכר (אך לא לגמרי) כאשר אני נמנעת מלצרוך מוצרי חלב...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיה

ד``ר בן רנר
    29/11/2008

אין קשר וגם אין הסבר. ברפואה יש מושג הנקרא פלצבו או אינבו (בעברית) המושג הזה אומר שמתוך קהל מטופלים המקבלים תרופה למחלה 30% יגיבו בצורה טובה לכלום.לדוגמה.אם ניתן לקבוצת חולים הסובלים מכאבי בטן .תרופה אמיתית ותרופת דמה,מתוך קבוצת הדמה ירגישו בטוב עד 30% זה מה שקורה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו