חיסונים נגד אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים נגד אלרגיה
    אולגה
    30/11/2008

שלום רב, רציתי לשאול לפני שנתיים עשיתי חיסוני אלרגיה נגד אבק כ 7 שנים בערך ואז הייתה לי הפסקת חיסונים אלו למשך שנתיים . בזמן אחרון עשיתי בדיקות דם ואז הראה לי בבדיקות שיש לי יותר נוגדנים מאשר שאפילו היו לי פעם ... הלכתי לרופאת אלרגיה ואז החליטה שאני צריכה לעשות שוב פעם חיסוני אלרגיה נגד אבק קרדית הבית... רציתי לברר כמה זמן זה יהיה עכשו משך החיסונים והאם מותר אחרי שעשיתי חיסונים אלו בערך כ 7 שנים ואז הייתה הפסקה של שנתיים להתחיל אותם מהתחלה ולעשות אותם ???? תודה רבה מאולגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים נגד אלרגיה

הוספת תגובה

• אולגה

ד``ר בן רנר
    30/11/2008

השאלה היא האם יש לך שוב תלונות ? אם אין לך תלונות וכך סביר שיהיה אחרי שבע שנות חיסון.אין צורך לבצע חיסון מחדש.אין קשר לרמת הנוגדנים.מה שקובע הם התלונות.להתחיל מחדש אפשר תמיד ללא כל חשש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

אולגה
    01/12/2008

כן יש לי שוב פעם את התלונות גרד בגרון , נזלת , עיניים מגרדות וגם לאחרונה הופיעה לי בעיית עור אקזמה דרמטיטיס . אז לכמה זמן זה עכשו אפשר לעשות את החיסונים? אם עשיתי אותם 7 שנים והייתי בהפסקה של שנתיים ... תודה רבה....!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו