אלרגיה לבמבה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לבמבה ?
    ליאת
    15/12/2008

האם מלטודקסטרין שיש למשל בבמבה אדומה הוא אלרגני ? הבן שלי בן שנה ותשעה חודשים אכל לראשונה במבה אדומה לפני יומיים וקם בבוקר עם גירוד ושלפוחיות על הידיים והרגליים - יכול להיות מבמבה אדומה ? אני מנסה למצוא את הגורם שנדע להבא.... פניסטיל ג'ל וטיפות עזרו מיידית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לבמבה ?

הוספת תגובה

• ליאת

ד``ר בן רנר
    16/12/2008

הבמבה מיוצרת מבוטנים.הרגישות לבוטנים שכיחה יותר מאשר צבעי המאכל.ניתן לבדוק בקלות במרפאה אלרגית.בכול מקרה אין לתת בוטנים במבה וכול מוצר המכיל בוטנים. י ש לפנות לביצוע הבדיקה ולרכוש מזרק אפיפן שיגן בפני תופעות לוואי חמורות בעת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מדובר רק בבמבה אדומה

ליאת
    17/12/2008

עד כמה שידוע לי היא לא מכילה בוטנים ובמבה צהובה רגילה לא גרמה אצל הבן שלי לשום תופעות לוואי. אשמח לתגובה ממך, מצטערת אם לא הסברתי את עצמי נכון קודם. תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

ד``ר בן רנר
    17/12/2008

בדקי את התכולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו