התנפחות הסטרית של השפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחות הסטרית של השפה
    מזל
    24/12/2008

זה היום החמישי בו אני חולה. הסימפטומים שהופיעו: נפיחות משמעותית וכאב בבית שחי שמאל (בבלוטות הלימפה) עד כדי הגבלה בתנועת היד, חום שהגיע עד 39 מעלות (ללא הפוגות, למעט ע"י אקמולים), שיעול וריבוי ליחה והקאות של ליחה בערבים. ביום השני, התחלתי להרגיש גם משהו תחת השפה העליונה אך לא ייחסתי חשיבות. באותו היום לאחר ביקור אצל הרופאה, התחלתי טיפול באוגמנטין. ואז הופיעו גם בעיות עיכול כגון: שיהוקים בהם מופיע כאב באזור הושט(?), כאב בושט (?) לאחר בליעה. למחרת בבוקר השפה העליונה התנפחה. הרופאה הפסיקה מיידית את האוגמנטין ובאותו היום לא נתנה טיפול אחר. הנפיחות נשארה והחמירה מיום ליום עד היום. ביום השלישי עקב התגברות הסימפטומים השונים שהזכרתי, הוחלט על מתן זריקת סטרואידים, התחלת אינהלציות לשיעול ואנטיביוטיקת "זטו". באופן מפתיע ומיידי החום נעלם, הנפיחות וכאבים בבלוטות ירדו משמעותית, גם השיעול פחת והתופעות בעיכול. אך לצערי, אני ממשיכה לסבול מעיוות משמעותי במראה פני עקב השפה המאד מאד נפוחה. (בימים הראשונים חשתי מעין רדימות קלה באזור). מה יכולה להיות הסיבה ואיך מרפאים זאת? מודאגת מאד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות הסטרית של השפה

הוספת תגובה

• מזל

ד``ר בן רנר
    24/12/2008

אין ספק שחלית במחלה זיהומית.איזו אנני יודע.הנפיחות קשורה למחלה הבסיסית ואני מניח שהיא תחלוף עם חלוף המחלה.קחי אנטיהיסטמיניקה להקלה ודוחי מה קורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו