גירודים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בעיניים
    גלית
    02/01/2009

שלום רב, בני בן חמישה חודשיים אובחן כאלרגי למוצרי חלב, יונק מלא מתגרד המון העיניים כשהוא עייף, וכל האזור נהיה אדום, ברצוני לציין ששאלתי מספר רופאי ילדים שאמרו לי לא להתייחס וזה אופייני, לדעתי זה מעבר לכך מה יכולה להיות הסיבה? האם זה מושפע מהתזונה שלי שהיא מבוססת רק על מוצרי חלב , אני צמחונית האם יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים בעיניים

הוספת תגובה

• גרד עיניים

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/01/2009

שלום רב, את מציינת שהוא אלרגי למוצרי חלב. מה היו התופעות? האם בוצעו טסטים אלרגיים?
    שימי לב לקשר זמני מיידי בין הגרד למזון והנקה. במקרה ויש קשר כזה והתופעה היא מתרידה והתינוק אלרגי לחלב, צריך לצמצם אכילת מזון חלבי על ידי אם המניקה עד ההפסקה מוחלטת.
    במקרה והתינוק באמת אלרגי לחלב פרה צריכים להיות מאוד זהירים בבית עם מוצרי החלב שלא יבואו במגע עם הטינוק, לשתוף ידיים היטב לפני שמטפלים בו. לשתוף טוב את כלי האוכל.
    רצוי שיהיה בבית מזרק EPIPEN לטיפול בארוע אלרגי קשה וטיפות פניסטיל לטיפול בארוע אלגי קל.
    מזרק EPIPEN מקבלים בבית מרקחת עם מרשם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בעיניים

גלית
    04/01/2009

שלום רב, תודה על התשובה. הבן שלי אובחן כאלרגי לחלב היות ונתתי לו סימליאק 90 CC ואחרי שתי דקות הוא התנפח ונהייתה לו פריחה בכל הגוף רופאת הילדים אמרה כי זוהי אלרגיה חמורה וכנראה שהוא גם אלרגי למוצרי סויה , קבעתי בדיקת טסטים רק למוצרי סויה. והיא אמרה לי שאין קשר להנקה שלי כי אם היה אז הייתה לו הפרשה דמית. ברצוני לציין כי הגירודים מופעים רק בעיניים ורק כשהוא עייף הבנתי מרופאת אלרגיה שכנראה וזה נטייה לדרמטיטיס אטופית קלה האם נכון ואיך מטפלים בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו