אלרגיה לבננות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לבננות.
    לילה
    10/01/2009

שלום! לפני שבוע נתתי לבת שלי (7 חודש) לתאום בננה. בדיוק 3 שעות לאחר מכן היו לה הקאות קשות (יותר מ10 פעם במהלך שעה וחצי). לאחר שעתיים זה עבר. אז עוד לא קישרתי את זה לבננה. אתמול נתתי לה לתאום שוב בננה, וקרה בדיוק אותו דבר - שעה וחצי של הקאות מטורפות (כ-15 הקאות בשעה וחצי עם מצב הקרוב לאיבוד הכרה) כשלוש שעוד לאחר שאכלה בננה. כעת כבר אין לי ספק על הקשר בין בננה להקאות. השאלות שלי הן: האם רגישות לבננה מתלווה בדרכ ברגישויות אחרות? האם יש דברים שאותם בודאות אסור לתת לה (לא רוצה שוב לחוות התקף שכזה)? האם זה אומר שכל החיים אסור לה לאכול בננות? איך אני יכולה לתת לה אוכל חדש בלי להיסתכן בהתקפי הקאות שכאלו? בתודה מראש על התשובות. בכבוד רב, לילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לבננות.

הוספת תגובה

• לילה

ד``ר בן רנר
    11/01/2009

רגישות לבננה מופיעה עם רגישות לגומי! ואם רגישותתלפירות טרופים.אין אפשרות לנחש ויש לבדוק כל גורם בנפרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו