סקביאס!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקביאס!!!
    לירון
    15/01/2009

שלום לכם לפניי משהו כמו חודשיים וחצי התחיל אצלי גירוד ברגליים ולאחר מכן הוא עבר לאשכים ולאיבר המין ואז גם התווספו פצעונים אדומים רבים על האשכים ובמפשעות.הגרד היה פשוט מטורף ואף לא לא הייתי מסוגל לישון.הפצעים ניהיו גם בבטן התחתונה ולאחר חודשיים של נדידה מרופא לרופא,רק לפניי יומיים הבחין הרופא בתל השומר,שמדובר כנראה בסקביאס.הוא הסביר את הטיפול שאני צריך לעשות ואמר שיש מצב שהגרד לא יעלם גם בשבוע הקרוב. האם יש היגיון שמאותו טיפול הגרד התגבר וזה רק לפניי העלמות המחלה לגמרי?ומתי הסימנים יחלו להעלם? כמו כן לפניי שהרופאים גילו מה שיש לי,שאלתי את רופא העור(שהיה בטוח שזו אלרגיה)אם אני יכול לקיים יחסי מין והוא אמר שכן...עכשיו אני מבין שזה ממש מדבק ולמרות שהחברה כבר הייתה אמורה לקבל את זה מזמן כביכול,היא עדיין לא קיבלה...מה היא אמורה ויכולה לעשות בנתיים? אשמח אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקביאס!!!

הוספת תגובה

• גרדת

ד``ר בן רנר
    17/01/2009

התאור מתאים לסקביאס.המחלה מדבקת ואין לקיים יחסי מין כול עוד לא חלפו הנגעים.גם חיכוך גופני עלול להעביר את המחלה.היות והטיפול כרוך במריחת נוזל או משחה ההורגת את הכינה מרגישים גרד או שריפה אך הכול יחלוף בסופו של דבר ללא שארית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו