קרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרדית אבק הבית
    קרן
    20/01/2009

שלום , אנ אלרגית לקרדית אבק הבית ואני לוקחת כדורי אלרג'י כבר כמה חודשים . כאשר אני עם הכדורים אין אלרגיות וכאשר אני בלי הכדורים האלרגיות חוזרות . רציתי לדעת אם יש טיפול מלבד כדורים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• קרן.

ד``ר בן רנר
    20/01/2009

ברור שיש ועל זה אנחנו דנים בפורום.הטיפול האימונוטרפי הוא היעיל ביותר.גשי למרפאנ אלרגית במקום מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסויים אנטיאלרגניים לכרית ומיטה

אנה
    25/04/2010

שלום רב,

יש לי אלרגיה לאבק הבית ולדגניים (mixed grass).
    אני מטופלת באימונותרפיה מעל 4 שנים (התחלתי בבי"ח קפלן וממשיכה בבי"ח ולפסון) ועדיין בעונה יש לי תופעות אלרגיה די מורגשות.
    בכמה שבועות אחרונים יש לי תגובות קשות לקרדית אבק שמקשות על התפקוד היומי שלי.

אשמח לדעת איכן ניתן להשיג כיסויים למיטה ולכרית המסייעים באלרגיה נגד קרדית אבק.

תודה מראש,
    אנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסויים אנטיאלרגניים לכרית ומיטה

ד``ר ולרי טפליצקי
    25/04/2010

שלום אנה,
    נית לרכוש כיסוים בטרואלרגי או בחנויות כיתן או בחנויות שמוכרות מזרנים וכריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו