אימונולוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונולוג
    דנה
    21/01/2009

שלום ד"ר, שלום, בת 29 מזה שנים חולפה לפרקים לרוב דלקות חוזרות ונשנות, שפעת..לפני מספר שנים ערכתי בדיקות דם נמצא ערך 6 , גם כעת נמצא ברמה זו , לציין שבתקופה האחרונה סובלת מעייפות, סחרחורות נשלל אוזניים, נוירוכירגיה וכו'.. להלן תוצאות בדיקות דם שערכתי לאחרונה, אשמח לדעת האם יש להתייחס לממצאים החריגים: 1)ALT 0-31 = 35 ׂ2) FE IRON- 55 (מתחת לנורמה) 3) iga - 6 עשוי פעמיים 4) | Leuco/F | * 4 Erythrocytes (U)/Field | Ery/F | * 6 | Mucous (U) | | ++ | Squamous Epithelial Cell | | 5) Immunoglobulin M- 248 (מעל לטווח) | mIu/l | ( 0.35 * 1.74 ) 5.5 | אימונולוגיה Immunoglobulin M | mg/dl | ( 40 ) 230 * 248 | Immunoglobulin G | mg/dl | ( 700 * 1310 ) 1600 | . אודה על התייחסותך המהירה בברכה, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונולוג

הוספת תגובה

• דנה

דר ורנר
    21/01/2009

היות והעברית והאנגלית לא מסתדרים בשורה בלתי ניתן לשייך את הערכים.אולי תכתבי אותם בשורה יורדת.ממה שאני מבחין יש חוסר בנוגדן מטיפוס IGA דבר שהוא נפוץ בואוכלוסיה.השאר נראה תקין אם כי את רמת הIGG לא מצאתי .אם הוא 1700 זה תקין.אציע לפנות לרופא המטפל כי רק הוא בסופו של דבר יטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה איומה

מיכל
    07/02/2009

שלום מיום רביעי אני סובלת מגרד ופריחה נוראית באיזור הרגלים וכפות הידיים . הפריחה נראית כמו כוויות בעלת עיגולים מוזרים וקצת נפוחים. מחר אני אצל הרופא אבל בינתיים .....מה זה יכול להיות? מה שמעניין בעלי לפני מס' ימים קיבל פריחה באיזור הפנים מלווה בגירוד. זה נראה בדיוק כמו הפריחה שלי. יש רעיון? דרכי טיפול מעבר לההיסטון שקצת מרגיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה איומה

ד``ר בן רנר
    08/02/2009

לפי התיאור את כנראה סובלת מחרלת (אוטיקריה) הטיפול הוא באנטי היסטמיניקה.בירור לפי הצןרך במרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו