אאוזינופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אאוזינופיליה
    נטלי
    22/01/2009

שלום רב לכם אני זקוקה לעזרתכם בדחיפות עשינו לבני ס"ד עקב תלונות גסטרואינטסטינליות שכללו בעייה בלהוציא גרפס , חוסר שינה , עיכוב בגדילה- יצא 21% אאוזינופילים מתוך 19.30 wbc , עשינו ס"ד נוספת ויצאה אותה תשובה , סף קיבלנו תשובת total ige 153 , ערכנו תבחין עורי לחלב , שומשום , חיטה , סויה ויצא שלילי כעת אנו מחכים לביצוע rast - אני לא מצליחה לתת לו נוטרמיגן הוא מסרב בתוקף שאלותיי:איך בהכרח יודעים שמדובר באלרגיה לחלב פרה? איך יודעים שלא מדובר באלרגיה לאחד הפירות או הירקות שהוא אוכל, ואם כן האם יש דרך לבדוק זאת? בני ניזון כרגע ממטרנה רגילה , פירות , ירקות - האם עליי להפסיק או לשנות משהו בתזונה - עליי לציין שירד במשקל כ - 200 גר' בשבועיים ובכלל יש עיכוב בגדילה שלו גם מבחינת משקל וגם מוטרית - הוא בן 9 חוד' שוקל כעת 7.5 קג אינו יושב/מתיישב , רק כעת החל לזחול גחון - נמצא במעקב אנא מכם עיזרו לי אני בחרדה נוראית אני מפחדת שמא גרמתי לו נזק עד כה למע' העיכול שלו ולמערכת החיסונית שלו, האם ייתכן ? האם ייתכן שהאלרגיה שלו לא מתבטאת חיצונית על העור אלא פנימית בתוך מע' העיכול? האם ה- rast מאבחן רק אלרגיה חיצונית? סליחה על עומס השאלות אודה לכם אם תענו לי בכבוד רב נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אאוזינופיליה

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    22/01/2009

אאוזינופחליה הפרעת עיכול פיגור בגדילה וקשיים בשיהוק יכולים להתאים לתסמונת הנקראת eosinophilic esophgitisזאת תסמונת אלרגית של מערכת העיכול הגורמת קשיי בליעה בעיות התפתחותות עקב הזנה לא מספקת ועוד.התסמונת יחסית חדשה והתגלתה לפני מספר שנים בלבד.האם יש לילדך תסמונת זו יש לברר. זו אינה אבחנה פשוטה שאפשר לעשותה כלאחר יד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אאוזינופיליה

נטלי
    22/01/2009

תודה על תשובתך המהירה איך מאבחנים תסמונת זו? האם חובה לבצע בדיקה פולשנית וחודרנית? האם זה מולד? האם יש לזה טיפול?האם האבחון או הטיפול למחלה מסוכנים? האם תוכל לענות על יתר שאלותיי בבקשה? אני ממש מפוחדת עזור לי בבקשה תכוון אותי מה לעשות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו