המשך אאוזינופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך אאוזינופיליה
    נטלי
    22/01/2009

תודה על תשובתך המהירה איך מאבחנים תסמונת זו? האם חובה לבצע בדיקה פולשנית וחודרנית? האם זה מולד? האם יש לזה טיפול?האם האבחון או הטיפול למחלה מסוכנים? האם תוכל לענות על יתר שאלותיי בבקשה? אני ממש מפוחדת עזור לי בבקשה תכוון אותי מה לעשות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך אאוזינופיליה

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    23/01/2009

אין צורך לפחד! ראשית יש צורך לאבחן.ורק אחר כך לחשוב הלאה.המחלה יותר שכיחה מאשר מקובל לחשוב אלא שהתסמונת אובחנה רק לפני מספר שנים וסביר שהרבה חולים כלל לא מודעים שיש להם בעיה.כתבי לי מהיכן את ואכוון אותך לאן לפנות לפי מקום מגורייך.אין כול סכנה באבחון.תהיהי רגועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אאוזינופיליה

נטלי
    23/01/2009

דר' ורנר תודה לך על תשובתך , לצערי הסתכלתי עכשיו באינטרנט על ילדים עם המחלה הנוראית הזו וכולם בלי יוצא מהכלל מוזנים דרך גסטרוסטומי עם כלכלה היפואלרגנית ואין להם חיים כלל בקשר לתשובתך אני גרה בבאר שבע שייכת לקופ' כללית - סורוקה , לצערי פה לא ממש מכירים את המחלה הזו האם אתה יכול להמליץ לי על רופא שיוכל לבצע את הגסטרוסקופיה לבני? בתודה מכל הלב נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו