גרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד
    דנה
    31/01/2009

שלום, אינני יודעת אם אני בפורום הנכון לשאלתי אבל אנסה. לפני כמה ימים ועתה, התחיל להופיע לי תחושת עיקצוצים וגרד, זה התחיל מהעורף וברגלים ובגב. ומתפשט בגוף, מעולם לא סבלתי מגרד שנמשך ימים. זה לא שאני מתגרדת חזק, זה גירוד מציק. שמתי לב שבחודש הזה היה לי פעם אחת את אותה ההרגשה אבל למחרת חלף. התחושה הזאת החלה כאשר הכנסתי גורת חתולים הביתה השנה (לראשונה שאני מטפלת בבע"ח והיא מחוסנת והכול). עשיתי בדיקת אלרגיה לחתולים אבל לא התגלה דבר. החתולה ביום בבית ובלילה בחוץ, כן היא מטופלת. שבוע שעבר נדמה היה לי שעלה עלי פרעוש, מצטערת על הבורות אך לא יצא לי לראות ממש פרעושים חיים אלא בתמונה באינטרנט. אז הלכתי לקנות תרסיס לפרעושים לחתולה. האם זה יתכן שהגרד הזה הוא כתוצאה מפרעושים ומביצים שנמצאים על בגדי? למרות שכיבסתי? איך אני יכולה לשלול דברים. דוגמא מזון או באמת פרעושים או אולי דברים אחרים? אשמח לתגובה, בתודה מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    31/01/2009

שלום שוב, בין היתר למה שציינתי, עלה לי פרט מעניין. בזמן שהתחיל הגרד, הוספתי לתזונה שלי לימון, כלומר בתה אני מוסיפה תיון רגיל ומטפטת כמות רבה של לימון לתוך התה. אני שנים שלא אכלתי ולא שתיתי מלימון. את הלימון אחי קוטף מעץ לימונים. מה שקרה שהשבוע היתי מצוננת והתחשק לי בגלל הריח לשתות תה עם לימון. שוב אני מנסה לחשוב ממה הגרד ולשלול דברים. מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    01/02/2009

אין ללימון כל קשר.הייתי מציע בנושא הפרעושים לרסס את הבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    01/02/2009

קל מאד למצא פרעושים בחיות. הם נראים כרגירי פרג זזים וקופצים .העקיצות בד"כ ברגליים תלוי בגובה הקפיצה שלהם.העקיצה מגרדת ואפשר בנקל לראות סמני עקיצה. בעונת החורף אין פרעושים בד,כ. אם את מתגרדת בכול הגוף ייתכן והסיבה אחרת.קחי אנטיהיסטמיניקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו