אלרגיה ללטקס???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ללטקס???
    ME
    01/02/2009

שלום, לפני מספר שנים אושפזתי שבועיים בבית חולים עקב הופעת שלפוחיות על גופי(ברגליים ובידיים) מאוד כואבות. נעשו לי ביופסיות כל פעם משלפוחית אחרת ובכל פעם הייתה תשובה שונה, לבסוף החליטו לשחרר אותי ללא תשובה מספקת, בעצם ללא תשובה בכלל. לפני כשנה הופיעה לי על היד שוב שלפוחית, בדיוק כמו הקודמות - שלפוחית מלאה במים כשמסביבה אודם. שמתי לב שהדבר קורה כאשר אני ישנה עם בקבוק חם(מאלה ששמים בהם מים רותחים מגומי). הבקבוק אומנם היה עטוף בבד עבה, אך הקצה שלו לא היה עטוף. שאלתי היא: האם זו אלרגיה לגומי?? או משהו שקשור לחום???? תודה!!! ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ללטקס???

הוספת תגובה

• עוד משהו

ME
    01/02/2009

יש לי משחה שהרופאה נתנה לי בשם "יומובט קרם"- אני לא בטוחה אבל האם היא מתאימה לטיפול ברגישות לעגילים?(אני סובלת מרגישות מאז גיל 3, ועכשיו זו רגישות ממש קטנה , כבר אין פריחה רק גרד ולפעמים כאב באיזור התנוך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליטל

ד``ר בן רנר
    01/02/2009

מתאימה בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטקס

ד``ר בן רנר
    01/02/2009

הרגישות ללטקס מתבטאת בתופעות כלליות של פריחות קשיי נשימה גרד ..היות והתלונות שלך לא ברורות גשי לבדיקה במרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו