גרד נוראי בכל הגוף בהריון!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד נוראי בכל הגוף בהריון!!!
    סובלת מאוד
    02/02/2009

שלום רב, אני בשבוע 32 בהריון ראשון. בת 25, בחייים לא סבלתי מאלרגיות או פריחות.!! בערך משבוע 29- התחילה לי סוג של פריחה באיזור הבטן, נקודות קטנות. הלכתי לרופא עור שאמר שזה תופעה הריונית ונתן לי למרוח קלמין. לאחר שבוע התופעה התפשטה לגמרי על כל הבטן, שבוע לאחר מכן כבר כל הבטן ממש התנפחה, ז"א שנהיו ממש כמו בועות כאלה אדומות וזה היה נראה כמו סוג של כוויה על העור, עד שלא יכלתי להשים חולצה עלי מרוב שזה שרף וגירד, כמו כן התפשט על על הידיים ובית החזה. נסעתי למיון באיכילוב, שמה הפנו אותי לרופאת עור שנתנה לי קורטיזון לוריד, וטיפול של שבוע בכדורי היסטון פעמים ביום, סיימתי את הטיפול הבטן השתפרה מעט, אך עדיין כל הגוף מגרד, הידיים, הרגלים, החזה, הישבן, אפילו הקרקפת שלי מגרדת, קשה לי מאוד לישון בלילה, קשה לי ללבוש בגדים, קשה לי ללכת לעבודה. הלכתי לרופאת נשים שלי, ובמבט חטוף ממש היא אמרה לי שזה PUPPP, אפילו בלי לשלוח אותי לרופא מומחה או משהו כזה, ואני ממש סובלת, רציתי אולי עוד חוות דעת. אני אציין, שכלל אני לא מרוצה מהרופאת נשים שלי, אבל כבר לא נעים לי עכשיו לעבור לרופא נשים אחר, אני כבר בסוף ההריון, זה מקובל בכלל...?? בבקשה אם משהו יוכל לעזור לי אודה עד מאוד.!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת

ד``ר בן רנר
    02/02/2009

מדובר בפריחה הריונית המופיעה בסוף ההיריון בזמן הלידה ואפילו לאחר מכן.הסיבה כנראה תגובה בלתי רצויה לתהלכים הקשורים בהיריון.{רגישות לחומרים מהשיליה ועוד)למעשה הסיבה לא ידועה.הטיפול לפי עוצמת הפריחה.היות את קרובה ללידה השאלה מה לעשות תלויה ברופא הנשים.המטרה להקל ולעבור את הלידה בשלום.הפריחה נעלמת לאחר מכן אם כי באיטיות והכל לפי המקרה הספציפי.המשיכי בתרופות ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו