אאוזינופיליה- המשך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אאוזינופיליה- המשך...
    נטלי
    05/02/2009

ד"ר ורנר שלום רב, רציתי לעדכן אותך במתרחש ולבקש את דעתך בנושא. לפי הביופסיה (נלקחו 7 ביופסיות- מהוושט, מהקיבה ומהתריסריון) אין עדות לEE. לפי חלק מתוצאות Rast: banana 0.22 class 0 beta lactoglobulin 0.33 class 0 casein 0.13 class 0 milk 0.33 class 0 לפי ד"ר ארנון אין לכך משמעות. כעת הם חושבים על כיוון המטולוגי. נותר לי לבצע בליעת בריום בשאלה של חסימה. שאלותיי אליך: 1) איך מאבחנים EE בביופסיה עצמה. סופרים כמות? האם ייתכן שיהיו אאוזינופילים בקולון? ואם כן איך ניתן לאבחן זאת? 2) מדוע ליד יתר התוצאות ב RAST מופיע 0.10 > ? האם זה אומר שמאכלים אלו בכל זאת גורמים לו לסוג של תגובה אלרגית? האם העובדה שיתר התוצאות הן נמוכות מ0.1 מצביע על כך שבני טרם נחשף אליהם? 3) האם ה RAST יכול לבדוק מזונות שטרם נחשפו אליהם ולתת תשובה אמינה ומהימנה? 4) האם הכיוון שלנו הולך בדרך הנכונה (הכוונה לבריום והכיוון ההמטולוגי)? האם יש לך איזשהן תובנות, רעיונות וכיוון אחר של מחשבה? תודה על הכל ומקרב לב, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אאוזינופיליה- המשך...

הוספת תגובה

• אאוזינופיליה- המשך...

נטלי
    05/02/2009

ד"ר ורנר היקר, ברצוני להודות לך מקרב לב על מה שעשית למעני עד כה. אודה לך מאוד אם תוכל להתייחס להודעתי הנוכחית ולהביע את דעתך כי כפי שכבר ציינתי אני סומכת עליה ובוטחת בך. בכבוד רב ושוב תודה, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    05/02/2009

אני שמח שהתשובה היא שלילית ולא צריך לדאוג. האבחנה נעשית בביופסה ומכוון שהתשובה של הRAST גם היא שלילית אין רגישות למזון. ערכים חיוביים נחשבים מעל 0.35 וגם זה במידה והקליניקה מתאימה. מה מספר האאוזינופילים? אני לא זוכר שכתבת לי.
    1)בביופסה רואים את התמונה של הEE במיקרוסקופ והממצא הוא מאד אופיני.הספירה היא כמותית.סביר להנחיח שלא יהיו EE בקולון .
    2)אין אלרגיות בלי חשיפה. אם הממצא נמוך מ 0.1 משמעותו שהאלרגיה לא קימת.
    3)ראי תשובה מס' 2.
    4)לאור העובדה שמחלות נדירות הן נדירות בסופו של דבר, סביר להניח שהתופעות של הילד שלך יחלפו עם הזמן.
    היות ולא בדקתי את בנך, אין מניעה לבצע את הבדיקות. אם ברצונך לקבל חוות דעת יותר מפורטת תעבירי לי התוצאות של הבדיקות בפקס 09-9500175 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו