מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אאוזינופיליה המשך...נטלי05/02/2009
שוב תודה על תשובתך המהירה... אני מנסה להבין מה ההגיון בביצוע rast בפאנל הקבוע אם בני כלל לא נחשף אליהם. הרי ברור שהתוצאות תהינה כפי שהן כי הוא לא אכל ביצים, אגוזים וכו' כאשר דיברתי עם המכון בשניידר וביקשתי שיבצעו rast למאכלים שבני נחשף אליהם נאמר לי שאין טעם להתעקש על כך , הצעתי לשלם מכיסי הפרטי על האמפולות הנוספות אך נתקלתי בסירוב בהסבר כי הבדיקה איננה אמינה דיו. אני יודעת שבארה"ב הם מבצעים rast למוצרי המזון שאליהם נחשף האדם אם יש חשד ל-ee או food allergy למה בישראל זה לא נעשה? אם אכן מדובר באלרגיה למזון אז איך אדע מה לתת לבני לאכול ומה לאו? האם התוצאות יכולות בעתיד להשתנות לרעה ופתאום יכול להופיע שוב חשד ל- ee? האם תוצאות ה- rast הן תלויות משך החשיפה כלומר ככל שנחשף אליהם יותר כך הערך יכול להיות גבוה יותר? אני אשלח לך בפקס את כל הבדיקות אך אנא אמור לי איך אוכל לגמול לך על טוב ליבך , האכפתיות שלך והתעניינותך בבני? שוב תודה לך.... כן ירבו כמוך... נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד``ר בן רנר06/02/2009בדיקות הRAST נעשות לפי פנלים מוכנים ולא לפי דרישה אלא אם יש חשד לאלרגן ספציפי.במידה ולא אין צורך לעשות מעבר לכך.בדיקות ספציפיות נעשות רק במכוני מחקר לצורך עבודות מחקר .היות והתינוק לא נחשף תחסכי את הבדיקה ואין צורך להתעקש כי התוצאות לא יהיו משמעותיות. בכול מקרה ע"מ שבדיקה תהיה משמעותית יש למצא עדות קלינית או לחשוף את הנבדק למבחן תגר.לכן עשי מה שניתן (אפשר גם בב"ש דרך המעבדה המרכזית של קופ,ח)וחסכיי מעצמך טרדה.העובדה שלא אובחן EE היא נהדרת ובא לציון גואל.הזמן יעשה את שלו וככול הילדים אני מניח שיעבור את התקופה הנוכחית בשלום.אעיין בבדיקות שתשלחי ואחר כך נדון.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)