הרגשה רעה בעקבות חשיפה לפורמלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה רעה בעקבות חשיפה לפורמלין
    רן
    12/02/2009

שלום, אני סטודנט שנה א' לרפואה ובסמסטר האחרון נחשפתי להרבה פורמלין כחלק מהדיסקציות באנטומיה. לאחר החשיפות אני מרגיש רע באופן כללי - כואב לי מאוד הראש, הגרון (כאשר אני מדבר) וגם אוזן שמאל משום מה. אין לי פריחה ולכן אני לא חושב שזו אלרגיה. כמו כן, הסימפטומים הופיעו לאחר מספר חשיפות ולא בחשיפה הראשונה. שאלתי סטודנטים אחרים ולמרות שכאבי ראש הם תופעה שכיחה, לא מצאתי מישהו שהתלונן על כאב גרון או אוזן במיוחד. יכול להיות שאני רגיש יותר להשפעה של פורמלין או שאני סתם מתבכיין? יש טעם לבדוק אם אני אלרגי, ללכת לרופא בכלל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגשה רעה בעקבות חשיפה לפורמלין

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/02/2009

שלום רב,
    לפורמלין יש השפעות רבות על הבריאות לרבות גרימת כאב ראש, צריבת עיניים, גירוי של ריריות, התפתחות אלגיה. הוא אף אסור לשימוש במספר מדינות אירופה.
    מצד שני הסימפטומים שלך לא ספציפיים ויכולים לנבוא גם מצינון, עייפות וגם אלרגיה לאלרגנים נשאפים רגילים.
    כדאי להיבדק על ידי רופא משפחה וגם אלרגולוג לנוכחות של אלגיה נוספת לאלרגנים נשאפים רגילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו