מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגן מזרון לאלרגיה לאבקדיקלה01/08/2007
שלום
לבן שלי יש אלרגיה קשה מאוד לקרדית אבק הבית לכן תמיד הוא ישן עם מגן מזרון ומגן כרית שקניתי לו בחברה שמיצרת מגני מזרון שמיועדים לאנשים שאלרגים לאבק
כרגע אני צריכה שוב לקנות ולא מוצאת איפה ,גם בחיפושים באינטרנט לא הצלחתי למצוא מקום שמייצר מגנים כאלו
אז מאוד מאוד יעזור לי מידע על מקומות כאלו
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגן מזרון אנטי אלרגי
הילה24/08/2011רשת פריד, הזמנה לפי מידות מדוייקות של המזרון (לא זול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואב UVC
רותם29/08/2011היי,
מגני מזרון זה סיפור לא זול, מה גם שצריך להחליף אותם כל תקופה
תנסי לשאוב את המזרון בעזרת שואב אנטי אלרגני עם נורת אולטרה סגול
לא מומחית או משהו אבל לפי מה שאני יודעת זה אחד הדברים הכי אפקטיבים נגד אלרגיה
לי יש אחד כזה של רייקופ, אולי יש גם אחרים (כשקניתי לפני כחודשיים לא היה )
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלנו משתמשים במכשיר הזה
סנונית הגבעות30/08/2011יש לנו שני ילדים בני 3 ו 6, הגדולה סובלת מאלרגיה לאבק מגיל צעיר,
והקטן מראה לאחרונה סימנים "שגם הוא רוצה" :(
קניתי את השואב בעקבות לחץ של אישתי (שמעה מחברה לעבודה)
בינתיים יש לנו אותו כחודש אבל התוצאות בהחלט טובת בעיקר אצל הגדולה (קשה לומר בוודאות לגבי הקטן כי מעולם לא לקחנו אותו לאבחון)
אז זה כל מה שיש לי להגיד בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עוד מקום שבו ניתן להזמין?
דקלה02/08/2007
שלום
תודה על התשובה ,
בתרופארם לא מוכרים מגני מזרון עכשיו ויש עוד חברה בארץ שבמשך החודש הקרוב לא ניתן יהיה להזמין אצלם מגני מזרון- אלרגיה פארם
האם ידוע על עוד מקומות בארץ שבהם ניתן להזמין מגני מזרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עוד מקום שבו ניתן להזמין? -
ד``ר ולרי טפליצקי30/08/2011תחפשי בחנויות סדינים או מזרנים זה מגנים שמגינים מזרן מפני לכלוך ומיים. הם יעזורו גם נגד קרדית אבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגן מזרן
ד``ר ולרי טפליצקי03/08/2007ניתן בינתיים להשתמש במגן מזרן רגיל שגם מגן מפני מיים. מגנים כאלה נמכרים ברשתות שמוכרות מזרנים או כלי מיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)