העץ הנסים Moringa

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העץ הנסים Moringa
    סופיה
    24/02/2009

לפני כשנתיים העיניים שלי התחילו לשרוף בכל בוקר, מפני שעברתי לדירת גן עם עץ זית בחצר וחשבתי שאני סובלת מאלרגיה לפריחה של העץ ושאחרי האביב אני אפסיק לסבול. שנתיים לאחר מכן ואחרי מעבר לדירה נוספת, עדיין סבלתי בכל בוקר מעיניים שורפות ונפוחות והמצב אפילו החריף. לאחר ביקור אצל רופא עיניים הבנתי כי הבעיה היא באמת אלרגיה, כנראה לפרווה של בעלי חיים (יש לי חתולה חמודה בבית). לאחר טיפול תרופתי מצב האלרגיה אמנם השתפר, אך על חשבון הראייה שלי שהפכה למטושטשת.מסיבה זו וגם מן הסיבה שאני לא מסוגלת לשים משחה בעיניים לאורך זמן, חיפשתי פתרון אחר. ואז, חבר סיפר לי על צמח מורינגה , בכלל בהקשר אחר לחלוטין של שיפור התזונה חיזוק המערכת החיסונית ועוד... מיד נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי מידע על העץ המופלא הזה. מה שמצאתי כל כך הרשים אותי שהייתי חייבת לנסות, ומיד קניתי בקבוק עם קפסולות של עלי המורינגה . התוצאות היו מצויינות ומיידיות עד כדי כך שלא האמנתי שזה יכול להיות. האלרגיה ירדה ב- 90% בערך, אני נושמת מצויין, הסינוסים נעלמו, הנפיחות בעיניים ירדה, אני מלאה אנרגיה, והחתולה חזרה לישון איתי במיטה, והכל תוך ימים ספורים. פשוט נס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העץ הנסים Moringa

הוספת תגובה

• סופיה

ד``ר בן רנר
    24/02/2009

יפה.אם זה עזר מה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו