אורטיקריה ובדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה ובדיקות דם
    רחלי
    24/02/2009

שלום רב, לפני כלושה שבועות הופיעה לי פריחה עם גרד במקומות שונים בגוף. אחרי כמה ימים נעלמה. לפני כיומיים חזרה שוב אך יותר גרוע, בכל הגוף ועם עיניים נפוחות. הייתי בטיפול אצל רופאת עור שנתנה לי אריוס (לפני כן הייתי במיון ונתנו לי שם זריקה, סטרואידים ואהיסטון). כנראה אורטיקריה. שלחה אותי הרופאה לבדיקות דם והנה כמה תוצאות שהייתי רוצה לדעת מה משמעותן (קצת מדאיג אותי) קיבלתי גם הפנייה לאלרגולוג... מדאיג מאוד ובעיקר מציק ומגרד! כימיה בדם ALT (GPT) | | 24/02/09 | U/l | ( 0 ) 31 * 37 | המטולוגיה-כללי ESR 1 hour | | 24/02/09 | mm/hr | ( 0 ) 20 * 28 | המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר WBC-Leucocytes | | 24/02/09 | 10*3/micl | ( 4.5 ) 11 * 11.2 | הודעות לבדיקת eGFR מתאריך 24/02/2009 60 ml/min/1.73m²-מ לודג eGFR 'ש 18 לעמ םיקדבנל עצובמ בושיחה | | |

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה ובדיקות דם

הוספת תגובה

• רחלי

ד``ר בן רנר
    24/02/2009

התוצאות במייל לא ברורות כי אין הקבלה לבדיקה על פניו הכול תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו