שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    אסי
    26/02/2009

אני אלרגי לאבק הבית ורציתי לדעת אם ישנה תרופה או כל משהו אחר שתעלים את זה ממני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• אסי

ד``ר בן רנר
    26/02/2009

כן, טיפול חיסוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך פירוט ....

אסי
    26/02/2009

מזה אומר הטיפול החיסוני הזה ... תן לי קצת הרחבה מוזר ששאלתי כל רופא עד היום ואמר לי שאין מה לעשות רק כדורים יום יומיים או שרק יכול לעזור לי טיפול צמחים איך שזה לא נקרא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסי

דר ורנר
    27/02/2009

כנראה שאתה פונה למי שלא מומחה.רגישות לאבק ביתי ניתנת לאבחון רק במרפאות אלרגיה ולא בשום מקום אחר.לכן סביר שרק שם תקבל את הפתרון.לגופו של עניין הטפול החיסוני נקרא בלעז אימונוטרפיה והרעיון להזריק כמויות משתנות של אבק או כל אלרגן אחר עד להשגת מצב אימונולוגי כזה,הגורם למערכת החיסון להגיב בצורה נורמלית לחשיפת האלרגנים השונים. הטיפול בכדורים הוא מקובל ויעיל אך נותן מענה סימפטומטי כל עוד הוא ניתן(אם בכלל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו