פריחה וגרד משעות הערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה וגרד משעות הערב
    לימור
    25/03/2009

הנני בת 27, סובלת מפריחה וגרד נוראי כבר יומיים! הגרד התחיל לפני יומיים בשעות הלילה ולמחרת, במשך כל היום, לא היה שום דבר מיוחד אלה שלקראת שעות הערב התחילה פריחה באיזור החזה, הבטן התחתונה.. ועימו גרד חזק באותם האיזורים. התופעה החמירה במשך הלילה והתפשטה לאיברים אחרים בגוף.. באיזור הפריחה יש אודם חזק ונראה כי יש סימנים לעקיצה!!! אחרי שלא ישנתי כל הלילה לקראת הבוקר נעלמו כל הסימנים כלא היו כלל..
    אני מניקה תינוק בן חצי שנה ונוטלת ברזל סלו פה שאותו הפסקתי ביומיים האחרונים.
    אני רוצה לציין שלפני 4 שנים בתקופה הזאת הופיעו אצלי את אותם התסמינים אלא שאז הרופא אמר לי שזה עקיצות של פשפשים שכנראה באו מיונות שהיו בקרבתנו... ועברו אחרי שלקחתי תרופות נגד אלרגיה וריססנו את הבית.. כעת אני גרה בבית חדש כך שאין בקבתי יונים (יש תוכים אצל השכן)

מממה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה וגרד משעות הערב

הוספת תגובה

• פריחה וגרד משעות הערב

ד``ר ולרי טפליצקי
    26/03/2009

יתכן שאת סובלת מאורטיקריה, תפני לרופא לקבלת טיפול תרופתי.
    אורטיקריה זאת מחלה חוזרת שמתבטא בפריחה מגרדת עם או בלי נפיחות.
    הסיבה שלה יכולה להיות רגישות למזון, תרופות וגורמים סביבתיים וגם ללא כל רגשות לגורמים סביבתיים אלא בגלל גורם פנימי שנקרא נוגדנים עצמיים.
    מטפלים בזה עם טיפול תרופתי. בד"כ תרופות אנטיהיסטמיניות, אבל כל מקרה לגופו.
    תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו