מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה וגרד משעות הערבלימור25/03/2009
הנני בת 27, סובלת מפריחה וגרד נוראי כבר יומיים! הגרד התחיל לפני יומיים בשעות הלילה ולמחרת, במשך כל היום, לא היה שום דבר מיוחד אלה שלקראת שעות הערב התחילה פריחה באיזור החזה, הבטן התחתונה.. ועימו גרד חזק באותם האיזורים. התופעה החמירה במשך הלילה והתפשטה לאיברים אחרים בגוף.. באיזור הפריחה יש אודם חזק ונראה כי יש סימנים לעקיצה!!! אחרי שלא ישנתי כל הלילה לקראת הבוקר נעלמו כל הסימנים כלא היו כלל..
אני מניקה תינוק בן חצי שנה ונוטלת ברזל סלו פה שאותו הפסקתי ביומיים האחרונים.
אני רוצה לציין שלפני 4 שנים בתקופה הזאת הופיעו אצלי את אותם התסמינים אלא שאז הרופא אמר לי שזה עקיצות של פשפשים שכנראה באו מיונות שהיו בקרבתנו... ועברו אחרי שלקחתי תרופות נגד אלרגיה וריססנו את הבית.. כעת אני גרה בבית חדש כך שאין בקבתי יונים (יש תוכים אצל השכן)
מממה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה וגרד משעות הערב
ד``ר ולרי טפליצקי26/03/2009יתכן שאת סובלת מאורטיקריה, תפני לרופא לקבלת טיפול תרופתי.
אורטיקריה זאת מחלה חוזרת שמתבטא בפריחה מגרדת עם או בלי נפיחות.
הסיבה שלה יכולה להיות רגישות למזון, תרופות וגורמים סביבתיים וגם ללא כל רגשות לגורמים סביבתיים אלא בגלל גורם פנימי שנקרא נוגדנים עצמיים.
מטפלים בזה עם טיפול תרופתי. בד"כ תרופות אנטיהיסטמיניות, אבל כל מקרה לגופו.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)