דרמטיטיס לילדה בת 3 וחצי ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמטיטיס לילדה בת 3 וחצי ...
    צ'
    28/03/2009

לבת שלי אובחנה לאחרונה אסתמה של העור , היא ילדה שיש לה עובר עדין מאוד ותמיד היתה לה נטיה לרגישויות בעור אם כי בעבר היו אלו סתם פריחות על רקע לא ברור . מה שמטריד אותי זה האם זה ימשיך גם לגלאים מאוחרים .קראתי שאם הדרמטיטיס זה לא עובר עד גיל שנתיים יש סיכויי רב יותר שזה ימשיך גם מעבר לגיל הילדות האם זה נכון ומה הסיכוי שזה באמת ימשיך מעבר לילדות בגלאים שלה .

שאלה אחרת שמטרידה זה עניין החול בגן , התחושה שלי זה מהחול בגן שבו היא כול הזמן משחקת ? האם זה יוכל להגרם מהחול בגן ??. .

איזה קרם לעור להגברת לוחות ולמריחה על הפנים והגוף אתם ממליצים? יש כמה סוגים אבל אף אחד לא באמת מדורג בשום מקום ברמת היעילות שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרמטיטיס לילדה בת 3 וחצי ...

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/03/2009

כן , יש סיכוי שאטופיק דרמטיטיס תמשך מעבר לילדות גם לחיים מבוגרים, במיוחד אצל ילדים אלרגיים לקרדית אבק בית ואלרגנים נשאפים אחרים. לכן חשוב לבצע טסט עורי אלרגי לאיבחון של האלרגיה הספציפית.
    חול לא גורם לאלרגיה, אבל לכלוך כן מגרה עור ומחמיר גרד, כמן גם יובש.
    יובש העור מחמיר וגורם לגרד בעצמו.
    שמן תינוקות זה דבר מאוד יעיל נגד יובש, למרוח על עור רטוב.
    הטיפול הכי יעיל נגד יובש עור זה טיפול תרופתי טוב של אטופיק דרמטיטיס עם תרופות אנטיהיסטמיניות ומשחה רפואית וטיפול סביבתי לפי האלרגן הספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו