תרופה וחיסונים כטיפול באלרגיה לאבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה וחיסונים כטיפול באלרגיה לאבק
    דני
    06/04/2009

אני בן 22 סובל מנזלת ועיטושים, ערכתי בדיקות ונמצא כי אני רגיש לאבק הבית ולסוג של דשא כלשהו.
    הרופא רשם לי ספריי לאף ותרופה שנקראת TELFAST, בנוסף לכך האחות אמרה לי שאני צריך לבוא לחיסונים אחת לשבוע במשך שנה שלמה ואח"כ פעם בחודש לשארית החיים.
    עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם יש אופציה להיות מטופל רק ע"י חיסונים ללא התרופות או ההפך רק ע"י התרופות וללא החיסונים?.
    ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות שהחיסונים לא בהכרח יהיו לשארית חיי אלה לתקופה מוגבלת של מספר שנים (יש לציין שבעברי טופלתי מספר שנים בחיסונים בלבד אך התופעה של הנזלת חזרה).

בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דני

ד``ר בן רנר
    07/04/2009

החיסון ניתן
    למשך 5 שנים ואם קבלת בעבר אתה בוודאי זוכרעדיפים בכול מקרה החיסונים עדיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דני
    08/04/2009

ז"א זה יהיה יעיל גם אם אני אקבל אך ורק את החיסונים ללא התרופה והספריי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד``ר בן רנר
    09/04/2009

החיסונים משפיעים רק לאחר תקןפה לכן בתחילה יש לחת תרופות במקביל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו