אלרגיה ובדיקות אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ובדיקות אלרגיה
    מיכל
    12/04/2009

שלום,
    אני בת 14 וסובלת מתופעות אלרגיה מתמשכות. התקפי האלרגיה מתבטאים בגירוד בכל הגוף , נפיחות בפנים, אודם בפנים, עיניים צורבות ושורפות,וכן בעיקר בקשיי נשימה מהאף.
    לפני כשנתיים הופנתי לאלרגולוג , שם עשו לי בדיקות מיידות וגילו שאני אלרגית לקרדיט האבק. מאז טופלתי בכדורי אלרג'יקס . ובכן, הכדורים חדלו להשפיע עליי , וההתקפים החלו להיות בלתי נסבלים וללא הפסקה.
    בעקבות ייעוץ מרופאת המשפחה , קיבלתי זריקת קורטיזון - ויומיים לאחר מכן זריקה נוספת, במינון גבוה יותר , כיוון שהזריקה הראשונה לא השפיעה. הופנתי שוב לאלרגולוג , שהפנה אותו לבדיקות דם מקיפות לאלרגיה. כרגע , לא כל תוצאות הבדיקות הגיעו אך אלו תוצאות הבדיקות שהגיעו לבנתיים:
    Dermat. pteronyssin .4.54 Class 3
    Italian Cypress 0.11 Class 0
    Pecan 0.13 Class 0
    Oak 0.14 Class 0
    Olive 0.11 Class 0
    COMPLEMENT C3 154 (נורמה 180- 90)
    COMPLEMENT C4 26 (נורמה 40- 10)
    House Dust - Greer 0.19 Class 0 ve )מה זה אומר הve בסוף? זה לא כתוב ליד האחרים)

ורמה די גבוהה של Ig-E TOTAL 246.7 , בעוד הנורמה היא בין 0-100.

האם זה מעיד על פיתוח אלרגיה לדבר נוסף בנתיים? ובכן, מה אתה ממליץ לי לעשות?
    יש לציין כי היני שחיינית - אני שוחה כ-6 אימונים בשבוע , ולכן האלרגיות מקשות עליי גם בשחייה.
    האם ייתכן שאני אלרגית למרכיב ממי הבריכה (כמו כלור ) ?
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ובדיקות אלרגיה

הוספת תגובה

• מיכל

ד``ר בן רנר
    13/04/2009

התופעה כנראה חרלת (URTICARIAׂ והיא אמנם מציקה אך חייבת להיות פריחה אדמומוית.אם אין לך פריחה אלא רק גרד האבחנה ייתכן ושונה.הנזלת קשורה לרגישות לקרדית אך לא הגרד!
    הרגישות שמופיעה דף הבדיקה מעידה רק על רגישות לקרדית האבק.המשיכי טיפול אצל האלרגולוג שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו