אלרגיה לעקיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לעקיצות
    גלינה מטוף
    13/04/2009

זאת כבר שנה שלישית, שכשאני יוצאת מהבית שלי הפרטי לחצר (בתקופה החמה) ואפילו בלי לדרוך על הדשא או לשבת בכלל, אני שבה כעבור מספר דקות עם מספר עקיצות על גופי (אינני יודעת אפילו מה עוקץ אותי) וזה מתפתח לגרוד נוראי שאני מתאפקת שלא לגרד. העקיצה מתפתחת לממדים עצומים.
    רופא המשפחה שאל אותי בפעם הראשונה אם זה הכשה של נחש.

יש לציין שיש לי כלבה בבית, אבל היא מטופלת בכל הטיפות, החיסונים והקולרים האפשריים ועובדה שכשהיא בבית ואני מחבקת אותה לא קורה לי דבר.
    האם יש לקחת רק טיפול מקומי לאחר העקיצה ? לצאת מראש כשעל גופי מרוח נוזל נגד חרקים (זה קרה לי רק בחצר שלי ובחצר של חברה בעיר אחרת), או לקחת מראש כדורי אלרג'יקס נגד התופעה ?

וה כ י ח ש ו ב, אם הייתי יודעת על מקרים דומים, שאול צריך לטפל בחצר עצמה במשהו שימנע את העקיצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לעקיצות

הוספת תגובה

• גלינה

ד``ר בן רנר
    13/04/2009

עקיצות בתקופות החמות קשורות בד"כ לעקיצות פרעושים.אם יש לך חיית בית הסיכוי גדול יותר.בכול מקרה רצוי לבדוק .במרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו