אלרגי או לא?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגי או לא?!
    דנה
    14/04/2009

שלום רב
    בני בן 13 וחצי מקבל ראפאפן 500 כטיפול מונע, פעם ביום, מידי ערב כבר כחודשיים. לפני כן הוא קיבל מנה רגילה של 10 ימים פעמיים ביום. לפני כחמישה ימים הופיעה פריחה בלחיים( כמו אדמומית) ברגליים בגו התחתון ובישבן. פריחה עדינה הייתה גם על הגב והחזה. התחלנו פניסטיל ונאמר להפסיק עם האנטיביוטיקה. השאלה שלי היא יכול להיות שהוא אלרגי לראפאפן לאחר תקופה כזו ארוכה שהוא לוקח את זה? ואם כן היכן אפשר לבדוק בודאות שזוהי אכן פריחה לאנטיביוטיקה ולא משהו אחר? יש בתי חולים או רופאים שיכולים לאשר בודאות שהוא אלרגי לראפאפן?
    בברכה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגי או לא?!

הוספת תגובה

• אלרגי או לא לרפפן

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/04/2009

סבירות שמדובר באלרגיה לרפפן אינה גבוה. הילד מקבל רפפן כבר זמן רב ללא בעיה. השינוי במינון לא יגרום להתפתחות תופעות אלרגיות.
    אין טסט אלרגי שיבדוק סוג כזה של הרגישות.
    כן קיין טסט אלרגיה לתגובה מיידית לפניצילין.
    ניתן לבצע בירור אלרגי למציאת אלרגיה לגורמים נוספים כמו אלרגנים נשאפים או מזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

דנה
    16/04/2009

שלום רב
    הוא קיבל מנה של 10 ימים קודם ורק לאחר מכן התחיל טיפול מונע. האם תוכל לומר לי היכן מתבצעות הבדיקות לרגישות לפניצילין. באיזה בית חולים. תודה רבה
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    17/04/2009

הטסט מבוצע במספר בתי חולים.היכן את מתגוררת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה
    18/04/2009

נצרת עלית אבל אין לי בעיה לנסוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    20/04/2009

במידה ואת חברה בכללית יש מרפאה אלרגית בנצרת פני לשם.אין צורך לנסוע.המרפאה שלי בבית החולים קפלן מעט רחוקה עבורך.אם לא תסתדרי הודיעי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו