מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על מי אפשר לסמוך?לונה23/04/2009
אני סובלת מHay fever קשה שמתבטא בגרד בעיניים, אף, גרון, אוזניים. נפיחות בעיניים ולפעמים גם צפצופים (ללא אסתמה ברקע).
לפני ההריון טופלתי באנטיהיסטמינים כגון היסטזין דרך הפה, ליבוסטין בעיניים וספרי עם סטרואיד קל דרך האף.
כעת אני בשבוע 10+6. אני מאוד סובלת מכל התסמינים שציינתי. שאלתי את רופא המשפחה באילו תכשירים ניתן להשתמש והוא אמר "הכל". קראתי והבנתי שאנטיהיסטמינים יכולים לגרום למומים בעובר. פניתי אל רופאת הנשים שהפנתה אל המרכז הטרטולוגי שם אמרו שניתן להשתמש בטיפות ליבוסטין, כדורי לורטדין וספרי נזוקורט AQ.
קראתי באינטרנט לאחר מכן על כל אחד מהם שם נכתב בס' מקורות שכל התרופות הנ"ל לא נבדקו על בני אדם. כן נבדקו על בע"ח ונמצא כי כולם גורמים למומים בולדים. כיצד יכולים להמליץ לי כן להשתמש אם מעולם לא בוצע ניסיון על נשים הרות? כיצד לוקחים סיכון שכזה? האם אני באמת יכולה לסמוך על המרכז הטרטולוגי שממליץ להשתמש בתרופה שעלולה לפגוע בעובר ומעולם לא בוצעו ניסיונות בבני אדם?
אני מאוד סובלת בלי אנטיהיסטמינים אך לא מוכנה לסכן את העובר. כיצד אוכל לקבל תשובות לשאלותי? אני מודאגת ולא יודעת על מי לסמוך... האם יש תכשיר נגד אלרגיה שנבדק והוכח שאינו פוגע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוב אחרת
סופיה23/04/2009אני יכול להציע לך לפנות לנטורופת מומחה.
הם בדרך כלל יודעים מה טוב שלא מכיל כימיה.
תנסי.
לא תתאכזבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה כאלה
לונה23/04/2009ואולי זו בורות לשמה, אך אני קונבנציונאלית מדי...
אם יש מישהו שהוכיח את עצמו באיזור ריושלים, אני מוכנה לנסות.
תודה לך
אשמח גם לחוות דעת המומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים
סופיה24/04/2009את יכולה לפנות לדינה שפיבר 050-6235249 או לאילן בחנות טבע בקניון מלחה.
יש עוד הרבה טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה
ד``ר בן רנר29/04/2009קראתי את ההצעה של סופיה השולחת אותך לנטורופט!רפואה לא קונבנציונלית לא מומלצת בהיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה.
ד``ר בן רנר29/04/2009ראשית חג שמח.בשביל שאלות כאלה קיימות מרפאות לאלרגיה! בקיצור צודקים החברים מהמרכז הטרטולוגי.בכול מקרה פני למרפאה אלרגית לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)