על מי אפשר לסמוך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על מי אפשר לסמוך?
    לונה
    23/04/2009

אני סובלת מHay fever קשה שמתבטא בגרד בעיניים, אף, גרון, אוזניים. נפיחות בעיניים ולפעמים גם צפצופים (ללא אסתמה ברקע).
    לפני ההריון טופלתי באנטיהיסטמינים כגון היסטזין דרך הפה, ליבוסטין בעיניים וספרי עם סטרואיד קל דרך האף.

כעת אני בשבוע 10+6. אני מאוד סובלת מכל התסמינים שציינתי. שאלתי את רופא המשפחה באילו תכשירים ניתן להשתמש והוא אמר "הכל". קראתי והבנתי שאנטיהיסטמינים יכולים לגרום למומים בעובר. פניתי אל רופאת הנשים שהפנתה אל המרכז הטרטולוגי שם אמרו שניתן להשתמש בטיפות ליבוסטין, כדורי לורטדין וספרי נזוקורט AQ.
    קראתי באינטרנט לאחר מכן על כל אחד מהם שם נכתב בס' מקורות שכל התרופות הנ"ל לא נבדקו על בני אדם. כן נבדקו על בע"ח ונמצא כי כולם גורמים למומים בולדים. כיצד יכולים להמליץ לי כן להשתמש אם מעולם לא בוצע ניסיון על נשים הרות? כיצד לוקחים סיכון שכזה? האם אני באמת יכולה לסמוך על המרכז הטרטולוגי שממליץ להשתמש בתרופה שעלולה לפגוע בעובר ומעולם לא בוצעו ניסיונות בבני אדם?

אני מאוד סובלת בלי אנטיהיסטמינים אך לא מוכנה לסכן את העובר. כיצד אוכל לקבל תשובות לשאלותי? אני מודאגת ולא יודעת על מי לסמוך... האם יש תכשיר נגד אלרגיה שנבדק והוכח שאינו פוגע בעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על מי אפשר לסמוך?

הוספת תגובה

• לחשוב אחרת

סופיה
    23/04/2009

אני יכול להציע לך לפנות לנטורופת מומחה.
    הם בדרך כלל יודעים מה טוב שלא מכיל כימיה.
    תנסי.
    לא תתאכזבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מכירה כאלה

לונה
    23/04/2009

ואולי זו בורות לשמה, אך אני קונבנציונאלית מדי...

אם יש מישהו שהוכיח את עצמו באיזור ריושלים, אני מוכנה לנסות.

תודה לך
    אשמח גם לחוות דעת המומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחים

סופיה
    24/04/2009

את יכולה לפנות לדינה שפיבר 050-6235249 או לאילן בחנות טבע בקניון מלחה.
    יש עוד הרבה טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונה

ד``ר בן רנר
    29/04/2009

קראתי את ההצעה של סופיה השולחת אותך לנטורופט!רפואה לא קונבנציונלית לא מומלצת בהיריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונה.

ד``ר בן רנר
    29/04/2009

ראשית חג שמח.בשביל שאלות כאלה קיימות מרפאות לאלרגיה! בקיצור צודקים החברים מהמרכז הטרטולוגי.בכול מקרה פני למרפאה אלרגית לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו