אסטמה של העור לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור לתינוק
    מורן
    02/05/2009

שלום,
    בני בן ה-4 חודשים אובחן כסובל מאסטמה של העור. כטיפול קיבלנו 2 משחות סטרואידיות (לגוף ולפנים: אפלומיצין ואלוקום) ומשחה נוספת שלא סטרואידית לטיפול בגירויים (atopiclair).
    בנוסף הומליץ הרופא לתת באופן קבוע טיפות פניסטיל 3 פעמים ביום.
    לשם מה צריך את הטיפות אם אני מורחת לו את המשחות להקלת הגירודים? למה באופן קבוע ועד מתי צריך להמשיך עם זה?
    האם לתינוק בגיל כזה מומלץ בכלל לתת את הטיפות האלו או שניתן להסתדר גם בלי זה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור לתינוק

הוספת תגובה

• אסתמה של העור לתינוק

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/05/2009

אסטמה של העור (אטופיק דרמטיטיס) זה מצב ממושך עם דרגו קושי מקל עד קשה. המאפיינים הם פריחה וגרד.
    הטיפול תלוי בחומרת המצב. קודם כל משחות וקרמים ובמקרה וקיים גרד חזק גם טיפות פניסטיל. פניסטיל זו תרופה מאוד בטוחה ומאוד יעילה נגד גרד וניתן להשתמש גם קבוע כמצב הפריחה יותר חמור וגם לפי הצורך כשמצב הפריחה הוא קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! עוד שאלה בבקשה

מורן
    03/05/2009

אבל אין צורך להשתמש בהן באופן קבוע גם כשהפריחה נעלמת (לאחר טיפול במשחות)?
    וכאשר אני רואה שלא מציק לו/ מגרד לו בגוף, אני גם יכולה לא לתת לו אותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

חופית
    20/09/2009

לשתי בנותיי יש אסטמה של העור ולאחרונה קיבלתי משחה מבית מרקחת "נצח ישראל" בת"א (אפשר להשיג את הטלפון בדפי זהב)
    מרחתי את המשחה עם ספק גדול היות ומאסתי כבר במשחות הומופאטיות אבל להפתעתי תוך שתי מריחות בלבד נעלה כל האסטמה.
    אני עדיין מתקשה להאמין אבל אין כלום!!! פשוט כאילו לא היה!!!
    תזמיני 20 גר' זה בערך 30 ש"ח וחבל על הזמן.

תעשו מצווה ותפרסמו את הפתרון למי שאפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

יולי
    26/08/2010

מה שם המשחה???
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו