אלרגיה לחלב - אמא דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב - אמא דואגת
    שרית
    05/05/2009

שלום,
    יש לי תינוק בן 11 חודשים. מגיל חודש "אובחן" כאלרגי לחלב מכיוון שהקיא את התמ"ל שניסיתי לתת לו. עד גיל 9 חודשים אכל נוטרומיגן. בגיל 9 חודשים הרופאה ביקשה שאביא מעדן חלב לקופ"ח ואאכיל אותו שם. לא קרה דבר הילד לא הקיא במשך 48 שעות וההקנו שזה בסדר לתת לו סילמילאק ושאר מוצרי חלב. במשך החודשיים האחרונים הילד חולה המון ומקיא הרבה ובשבוע האחרון ממש הקאות רציניות בקשת. בייחוד אחרי שמסיים סימילאק אבל לא רק.

עשיתי לו בדיקת דם לאלרגיה לחלב והיום קיבלתי תשובה שהוא כן אלרגי לחלב. השאלה שלי האם ניתן לתת לו מעדני סויה או שעדיף לחכות 3 חודשים לבדיקת דם הבאה. כדאי ללכת ולראות רופא מומחה לאלרגיה? איך אני מתקדמת מכאן? לא נותנת שום מוצרי חלב לא גבינה לא מעדן? כשהייתי נותנת לו גבינה עם ביצה או מעדן לא היה מקיא.

מה עליי לעשות? נא תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב - אמא דואגת

הוספת תגובה

• שרית

ד``ר בן רנר
    05/05/2009

למרפאה אלרגית צריך היה לפנות מזמן ולא לבצע מבחני תגר במרפאה שלא מיועדת לכך.פני בדחיפות למרפאה אלרגית והמנעי בינתיים מחלב לחלוטין.הבעיה הגדולה שלנוטרמיגן הילד לא יסכים לחזור בגלל הטעם הנורא.סטטיסטית 90% מהילדים הרגישים לחלב מבריאים עד גיל 3 שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו