מסתבר שאני סופר אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתבר שאני סופר אלרגית
    נוני
    06/05/2009

היי. אני בת 30 ובריאה. אף פעם לא היו לי תגובות אלרגיות לכלום. לפני שנה וחצי עברתי לרמת הגולן ולפני 4 חודשים חטפתי את התקף של קוצר נשימה בפעם הראשונה בחיי. התקף אחד הוביל לאחר ואני כבר תלויה במכשיר אינהלציה על מנת להסדיר נשימה.
    קוצר הנשימה שאני סובלת ממנו, לטענת רופא המשפחה שלי, קשור לעונות מעבר - דבר שמעולם לא השפיע עלי, עד עכשיו, ואחרי בדיקת דם גילינו שאני סופר אלרגית. הרופא שלי טוען שזה קשור לרוחות של רמת הגולן ולפריחה באזור.
    זה מפתיע כי טיילתי ברמה לפני שעברתי לגור בה ולא היו לי התקפים ומה עוד שההתקפים הגיעו אחרי שנה וחצי של מגורים באזור.

אני מסתובבת ימים שלמים עם אף סתום (מה שממש מקשה עלי בשינה) וכל השינויים האלה בסדרי הנשימה שלי משפיעים על היציאות שלי ועל המצב רוח שלי. אני ממש בדיכאון מזה.
    אז קיבלתי משאף מנע וכדורי מנע וטיפות אף אבל עד מתי? מה אפשר לעשות כדי לא להיות תלויה בכימיקלים האלה?

לא עשיתי בדיקה אצל מומחה לאלרגיה על מנת לקבוע למה אני אלרגית. לעשות בדיקה כזו? זה משנה? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסתבר שאני סופר אלרגית

הוספת תגובה

• הפרעה כרונית בנשימה אפית

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/05/2009

הפרעה כרונית בנשימה אפית זה דבר שקשור לאלרגיה בד"כ. קיים גם ריניטיס כרוני לא אלרגי והרפעה במבנה האף.
    כדאי לבצע בדיקה אצל רופא אלרגולוג כדאי לאבחן במדויק. וגם לפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקת מבנה האף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו