מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצה מוזרה מיתושניר עפרון06/05/2009
שלום רב שמי ניר בן 27 ממרכז הארץ לפני כשנה לערך נעקצתי בידי הימנית מיתוש לא מוכר ף העקיצה גרמה לידי להתנפח כמו " בלון " שזה הרגע נפחו אותו - המקרה היה סמוך לביתי בעת הליכה לתחנת האוטובוס רצוי לציין שלייד התחנה קיים עץ נוי יפיפה בתחילה לא חשתי בניפוח היד רק לאחר דקות מספר ידי החלה להיות נפוחה לגמרי כ " בלון " מפה לשם פיניתי את עצמי למיון שם קיבלתי שתי זריקות של אנטי אסטמין מה שהקל על ידי והחזיר את תפקודה . אושפזתי למשך 5 שעות בב"ח לאחר שרופה מומחה אישר שידי חזרה לתפפקוד מינימלי יחסי . לאחר יום המקרה ניגשתי אל הרופה שלי לדווח על המקרה שיתועד בתיקי הרפואי - כחוק הוא מצד אחד שאל שאלה נכונה האם אני אלרגי לעקיצות עניתי בשלילה כי לא זכור לי מקרה שכזה מעולם .
שאלתי היא למרות האני לא אלרגי לעקיצות כלל !!! מה הוביל לאירוע שכזה
והאם אני פיתחתי תוך כדי האירוע עצמו אלרגיה לעקיצות לחרקים מסויימים ???
אשמח לקבל תשובה מכם בנייד : 0524084556
או במייל הנלווה להודעה זו
בכבוד רב,
ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת חרק
ד``ר ולרי טפליצקי06/05/2009שלום רב,
תגובה במקום העקיצה בלבד אינה נחשבת לתגובה אלרגית גם אם היא גדולה.
כנגד תגובה כללית לעקיצה עם פריחה במקום מרוחק ממקום העקיצה, או קשי נשימה, התקף אסטמה או התעלפות כן נחשבים לתגובות אלרגיות ודורשות בירור אלרגי וטיפול בהתאם.
כיום קיים טיפול חיסוני כדי לפתח חסינות ועושים אותו רק עקב תגובה כללית ורק נגד עקיצות חרקים דבורנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)