עקיצה מוזרה מיתוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצה מוזרה מיתוש
    ניר עפרון
    06/05/2009

שלום רב שמי ניר בן 27 ממרכז הארץ לפני כשנה לערך נעקצתי בידי הימנית מיתוש לא מוכר ף העקיצה גרמה לידי להתנפח כמו " בלון " שזה הרגע נפחו אותו - המקרה היה סמוך לביתי בעת הליכה לתחנת האוטובוס רצוי לציין שלייד התחנה קיים עץ נוי יפיפה בתחילה לא חשתי בניפוח היד רק לאחר דקות מספר ידי החלה להיות נפוחה לגמרי כ " בלון " מפה לשם פיניתי את עצמי למיון שם קיבלתי שתי זריקות של אנטי אסטמין מה שהקל על ידי והחזיר את תפקודה . אושפזתי למשך 5 שעות בב"ח לאחר שרופה מומחה אישר שידי חזרה לתפפקוד מינימלי יחסי . לאחר יום המקרה ניגשתי אל הרופה שלי לדווח על המקרה שיתועד בתיקי הרפואי - כחוק הוא מצד אחד שאל שאלה נכונה האם אני אלרגי לעקיצות עניתי בשלילה כי לא זכור לי מקרה שכזה מעולם .
    שאלתי היא למרות האני לא אלרגי לעקיצות כלל !!! מה הוביל לאירוע שכזה
    והאם אני פיתחתי תוך כדי האירוע עצמו אלרגיה לעקיצות לחרקים מסויימים ???
    אשמח לקבל תשובה מכם בנייד : 0524084556
    או במייל הנלווה להודעה זו
    בכבוד רב,
    ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצה מוזרה מיתוש

הוספת תגובה

• עקיצת חרק

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/05/2009

שלום רב,
    תגובה במקום העקיצה בלבד אינה נחשבת לתגובה אלרגית גם אם היא גדולה.
    כנגד תגובה כללית לעקיצה עם פריחה במקום מרוחק ממקום העקיצה, או קשי נשימה, התקף אסטמה או התעלפות כן נחשבים לתגובות אלרגיות ודורשות בירור אלרגי וטיפול בהתאם.
    כיום קיים טיפול חיסוני כדי לפתח חסינות ועושים אותו רק עקב תגובה כללית ורק נגד עקיצות חרקים דבורנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו