אלרגיה פתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה פתאומית
    גלעד
    13/05/2009

שלום אני סובל מאלרגיה בכל הגוף,
    מאין גבשושיות אדומות חלקן נראות כמו עקיצות יתוש וחלקן גדולות ומתפשטות על חלקים נרחבים יותר. הנ"ל הופיע בהתחלה על הידיים והרגליים ולאחר מכן התפשט לכל שאר הגוף, וגם לסירוגין הגיע לפנים ואף היו לי שפתיים נפוחות, האלרגיה התחילה לפני שבוע.
    הייתי בבית חולים (אני כרגע לא בארץ, אלא באיטליה) ושם נתנו לי 2 תרופות שעונות לשם
    trimeton, pafinur
    אחת אני לוקח בבוקר, אחת בערב.
    בנוסף הרופא נתן לי תפריט דיאטתי.
    האלרגיה התלוותה ביומיים הראשונים בהקאות וכאבי בטן, ואף רעידות של הגוף, חולשה כללית, לא היה לי חום. תופעות אלו כבר פסקו , נותרתי עם הפריחות בלבד.
    אינני יודע מאיפה האנרגיה נובעת, לא אכלתי דבר מיוחד שלא אכלתי לפני כן, וגם עכשיו שאני לוקח את התרופות, ונראה שיפור, ואף היעלמות מוחלטת של התופעה, פתאום היא צצה בשנית במלוא חומרתה, כולל התרגדויות באזורים הפורחים.
    כיבסתי מחדש את כל הבגדים והמצעים, שכן אולי הדבר נובע מאבק או אבקת הכביסה, ולא ניכר שום שינוי, התופעה באה והולכת, רציתי לדעת מה עוד אני יכול לעשות כדי למנוע החמרה של האלרגיה, ולהפסיק אותה כליל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה פתאומית

הוספת תגובה

• גלעד

ד``ר בן רנר
    14/05/2009

נראה שאתה סובל מחרלת פנה לר' מומחה באלרגיה לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו