אלרגיה לפנצילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפנצילין
    אילת
    15/05/2009

לפני כ- 4 שנים פיתחתי אלרגיה חריפה (פריחה על כל הגוף, נפיחויות בפנים ובידיים) לאחר יומיים של קבלת אנטיביוטיקה שמכילה פנצילין. ואז נאמר לי שאני כנראה רגישה לפנצילין.(_לא ביצעתי טסטים לבדיקה).

לפני כשבוע נתתי לבני בן ה- 5 אנטיביטיקה המכילה פנצילין ולאחר יומיים שוב פיתחתי אלרגיה חריפה ביותר ואני מטופלת בקורטיזונים ובאנטיאסטימנים שלעת עתה לא כ"כ עוזרים.

האם ייתכן שהאלרגיה שפיתחתי קשורה למגע עם הפנצילין שנתתי לבני (אני שופכת את האנטיביוטיקה לכוסית ולאחר מכן שוטפת את השאריות מהכוסית במים וסבון עם האצבעות).

לאחר כמה ימי טיפול צריך לראות שיפור בפריחה? אני מקבלת 40 מ"ג פריזידון ו- 1 כדור אריוס ליום - לאחר מס' שעות חולפים מרבית התסמינים החיצוניים ש פריחה ונפיחות וחוזרים למחרת בבוקר בצורה חריפה ביותר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לפנצילין

הוספת תגובה

• אילת

ד``ר בן רנר
    15/05/2009

אם פתחת תפרחת ממגע בלבד יש אפשרות שרמת הרגישות שלך לפניצילינים גבוהה במיוחד.גשי למרפאה אלרגית לבדיקת הרגישות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו