מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלב ומוצריו,ביציםמלי24/05/2009
בוקר טוב,
הבן שלי בן שנה ו-3 חודשים, עד לפני שבועיים היה אוכל סימילאק חלבי ומעדנים חופשי , ביצעו לו טסטים עוריים והתגלה אלרגיה לחלב ומוצריו ולביצים ברמה גבוהה.
לא הייתי רגועה ונראה לי מוזר שהוא פתאום אלרגי לחלב אז ביצענו לו לפני כמה ימים שוב פעם טסטים עוריים , התוצאה היתה שהוא אלרגי לביצים אבל לחלב לא .
שאלתי היא מה הצעד הבא .... איך אני יודעת אם הוא כן אלרגי או לא ( בבדיקה הקודמת המקום התנפח ובבדיקה הנוכחית לא התנפח בכלל בחלב)
מאוד קשה לי , כי הוא לא אוכל לי מוצרים צמחיים ותחליפים אחרים והוא רוב הזמן שותה המון מים.
אודה לכם מראש על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל.
ד``ר בן רנר24/05/2009אם התינוק אוכל חלב סימן שאינו אלרגי לחלב.מדוע בוצען תבחינים אם אין לו בעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מלי24/05/2009לפני חודשיים טעימה מעוגה מקופלת (שרובה עשויה מביצים וחלב) אחרי 10 דקות הילד שלי פיתח אלרגיה , השפתיים שלו התנפחו והעיניים דמעו והוא היה באי שקט ולכן הרופא הפנה אותנו לרופא אלרגיה ורק בטסטים עוריים יצא שהוא אלרגי לחלב (כמו שציינתי שבמשך שנה שתה חלב ואכל מוצריו ולא קרה שום דבר) ולפני מספר ימים יצא שאין לו אלרגיה..... אז עשינו לו בדיקות דם והינה התוצאות:
Ig-E TOTAL 1325
Egg White 67.10 - IV-V
Milk 1.08 - II
בבקשה אם אפשר להסביר לי האם הוא כן אלרגי לחלב או לא
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ד``ר בן רנר27/05/2009הרגישות לחלב נמוכה אך גדולה לביצים וזו הבעיה כנראה ולא החלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאלרגיה
מלי27/05/2009אז לפי תוצאות המעבדה ... אני יכולה לחזור לתת לו חלב?
תודה וסליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני ממתינה לתשובה
מלי31/05/2009האם לפי התוצאות אני יכולה לחזור לתת לו חלב?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובה אני אובדת עצות
ענבל02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)