אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    פירחי
    25/06/2009

שלום רב!
    אני בת 20, כבר הרבה זמן שאני סובלת מחסימה כלשהי באף ונזלת תמידית.
    לפני כחצי שנה לערך פניתי לרופא אף אוזן גרון שנתן לי לורטידין- שלא עזר כ"כ.
    בזמן האחרון הנזלת התגברה מאד, התעטשויות ונזלת שקופה. בנוסף,גיליתי כי כל פעם שאני צורכת איזשהו מאכל עם חלב-אפילו פחות מקוביית שוקולד-אני נתקפת שיעולים חזקים מאד,עם ליחה. מעולם לא הייתי רגישה לשום מזון. הפסקתי לאכול חלב בינתיים וראיתי באמת שהשיעולים פסקו, אך כאבי הבטן והשילשולים ממשיכים. איתם מדי פעם-לא לעיתים קרובות- גם מופיעים לחצים בבטן ובחזה.
    לפני כחודש עשיתי תבין נשיפה להליקובקטר פילורי ובדיקות דם מקיפות, הליקובקטר לא נמצא ונאמר לי כי יש לעקוב אחר בלוטת התריס.

האם בעיית הנזלת היא נזלת אלרגית? והאם תגובה אלרגית לחלב היא השיעולים? אני ממש לא יודעת מה יש לי וזה מתסכל..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• ובנוסף...

פירחי
    25/06/2009

לאילו בדיקות עלי לפנות?
    אני בלאומית וראיתי שיש "אימונו-אלרגולוג" האם עלי לקבוע תור אצלו??
    תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה?

ד``ר ולרי טפליצקי
    25/06/2009

שלום רב,
    יתכן מאוד שהנזלת שלך היא אלרגית, נתן לאבחן זאת בעזרת טסטים אצל רופא אלרגלוג, שבודקים אלרגיה לאלרגנים נשאפים מן האוויר: מרכיבים של אבק, אבקנים, רוקופרווה של חתול, כלב וחולי.
    לגבי רגישות לחלב: יש הנשים שמדווחים ביחב גורם להם לליחה בגרון, זה לא אלרגיה, זה סוג של רגישות.
    ניתן להגיע אלי לבדיקה במסגרת לאומית משלים-מושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו