מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת אלרגית+קשיי נשימה לעיתים.מירית25/06/2009
שלום שמי מירית בת 20 מגיל 16 אני סובלת מכרדית אבק הבית קיבלתי טיפול בתרסיס אלגרו אשר הפסקתי כי לעיתים היה גורם לי לדימומים קטנים מהתרחבות כלי הדם כמו כן גם אוטריוון עושה את אותה פעולה .שנה שעברה עברתי ניתוח קוסמטי במרץ של שנה שעברה. 3- חודשים לאחר הניתוח והטיפול האנטיביוטי של אוגמנטין כעשרה הימים הופיעו לי שלשולים קשים ופטריה וגנאילית שזו תופעה שכיחה עקב אוגמנטין.פתאום כאשר היגיע הקיץ וחודש יוני היגיע התחילו לי תופעות של אלרגיות מוזרות על העור בצידי המפשעות בפרקי הידיים ובחזה תפרחות מפחידות שלקחתי משחה סטוראידית דרמקמובין בישביל להרגיעם.ואף היה לי התקף אלרגי של כיווצים בראש עם סימנים מגורים באוזניים ובצאוור עם קשיי נשימה! בעקבותו הלכתי למוקד רפואי וקיבלתי טיפול בסטוראידים!ל-3 ימים.
(אציין שכמה פעמים עברתי טסט לאלרגיות נפוצות אשר יצאו תקינות)\
עברה שנה ובחורף לא היו לי תפרחות רק יובש מוגבר באיזורים מסיומיים של העור.
אך מלווה בקשיי נשימה לעיתים התנפחות של הבלוטות בגרון דימום מהאף !
היגיע הקיץ לעיתים אני מתעטשת הקרקפת שומנית ומפרישה לכלולכים כאלה האף גדוש הגרון יבש הרירית מגורה והעניים בבוקר מפרישות הפרשות ולכלוכים. ואני לא מצליחה לשים עדשות ראיה כי ברגע שאני שמה עדשות העניים שורפות.ואציין שנבדקתי בידי רופא עניים אשר אמר שהעניים תקינות אבל בכל זאת לרגישות נתן לי דקסאמצין ל5 ימים .אציין צבעם של העניים תקין ללא אדמומיות.
אני פוחדת מהתחלה של התקף אלרגי כי אני היום כבר הרגשתי אי נוחות בלשון ותחושת נפיחות בצידי הפה והלשון.האם זו תגובה אלרגית
יש לי בבית טלספט כדי לי לקחת כדור אחד למניעה ?????
ואציין שבחודש יולי הקרוב אני צריכה לעבור ניתוח לכריתת קונחיות כי הקונכחיות מוגדלות ונפוחות והומלץ להסירם. ואני מקווה שהניתוח יעזור לאי הנוחות הזאת שמופיעה לי לפי עונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ד``ר בן רנר27/06/2009היות והברור האלרגי היה שלילי לא מדובר בתופעות אלרגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)