פריחות חוזרות בזמנים שונים ומקומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחות חוזרות בזמנים שונים ומקומות
    מעיין
    01/07/2009

שלום, שמי מעיין ואני בת 23, אני מאובחנת ומטופלת באלרגייה שמתבטאת בנזלת כרונית, עיטושים, ובשנה האחרונה גם נוסף על זה פריחה חוזרת ונשנית בכל הגוף, אני מטופלת בחיסונים אך הם לא משפיעים לי, לפני כחודשיים התחלתי טיפול ברפואה הלטרנטיבית, ושינית את תזונתי, אני נמנעת מאכילת מוצרי חלב, גבינות, קמח לבן וחמאת בוטנים, אך אני כבר מתוסכלת מהכל כיוון שהפריחות לא נעלמו לי, כל מה שאני עושה כדי למנוע את זה לא עוזר, כל יום בשעה שונה יש לי פריחה במקום אחר, הדבר מתבטא בגירוד ואדמומיות, אולי יש סיכוי שאני או הרופאים שלי מפספסים משהו שיכול להיות?
    אשמח אם תתיחס לתשובתי תודה רבה מעיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחות חוזרות בזמנים שונים ומקומות

ד``ר ולרי טפליצקי
    03/07/2009

שלום רב, יתכן ומדובר באורטיקריה או חרלת או סרפדת - שמות נרדפים לאותה מחלה.
    אורטיקריה בד"כ אינה קשורה לשום גורם חיצוני, אלא לגרום פנימי: סוג של נוגדנים עצמיים. מטפלים בא עם תרופות אנטיהיסטמיניות בודדות או בשילובים.
    כצת מדאיג אותי שזה קורה לך בעת קבלת טיפול חיסוני אלרגי. האם זה מחמיר ביום של החיסון? תדברי עם האלרגולוג שלך בנוגע לקשר בין החיסון והפריחה. במקרה של חשד לקשר זה צריך לשקול לשנות מינון של החיסונים.
    אפשרות נוספת שמדובר בפריחה מסוג אטופיק דרמטיטיס הקשןרה לאלרגיה לאלרגנים נשאפים ולא תמיד מושפעת מהחיסונים.
    במקום להימנע ממזונות שונים כדאי לעשות טסט אלרגי למזון, לשלול את האלרגיה למזון ולחזור לאכול באופן רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו