אלרגיה לפרגרנס כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפרגרנס כמה שאלות..
    שרון
    08/07/2009

ערב טוב ד"ר
    אני בת 26 מילדות אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס, לפני כמספר חודשים הופיעה לי פריחה
    בפנים באיזור הלחיים הלכתי לרופא עור כמה פעמים כל פעם החליפו לי משחות וכלום לא עזר
    עשיתי בדיקת אלרגיה למזון וקוסמטיקה וגיליתי שאני אלרגית לFRAGRANCE
    ול BALZAM OF PERU יש לי כמה שאלות
    1. איך זה ייתכן שאני שנים משתמשת בתכשירים שונים ופתאום אני מפתחת אליהם אלרגיה האם זה הגיוני??

2. המרכיבים שאני אלגית אליהם נמצאים בכמעט כל הקוסטמטיקה ובבשמים מאוד קשה להמנע בשימוש בהם למרות שהחלפתי את כל התכשירים השאלה היא האם יש כדורים מסוימים שאני יכולה לקחת שיעזרו לי למנוע את ההתפרצות של האלרגיה?.

3. במידה ובאתי במגע עם אחד המרכיבים ומתפרצת לי אלרגיה כמה זמן לוקח עד שהמקום מתרפא?? במקרה שלי לוקח שבועות זה תקין??

מצטערת על אורך השאלות פשוט כל הנושא הזה חדש לי ואני מרגישה חסרת אונים..

אלפי תודות
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לפרגרנס

ד``ר ולרי טפליצקי
    10/07/2009

שלום רב,
    1. איך זה ייתכן שאני שנים משתמשת בתכשירים שונים ופתאום אני מפתחת אליהם אלרגיה האם זה הגיוני??
    - כן, הגוף מפתח אלרגיה לדברים שבאים איתו במגע

2. המרכיבים שאני אלגית אליהם נמצאים בכמעט כל הקוסטמטיקה ובבשמים מאוד קשה להמנע בשימוש בהם למרות שהחלפתי את כל התכשירים השאלה היא האם יש כדורים מסוימים שאני יכולה לקחת שיעזרו לי למנוע את ההתפרצות של האלרגיה?.
    --- תשתמשי רק במוצים שהם פרגרנס פרי FRAGRANCE FREE. משחות מסוג קורטיזון (דרמלר, אלוקום, בטקורטן וחולי) מונעים את התגובה ומטפלם בה אך רצוי להימנע משימוש בדברים מבושמים.
    במקרים של תגובה קשה ניתן לטתפל עם כדור PREDNISON למשך מספר ימים.
    תרופות אנטיהיסמטיניות כמו מיזולן, טלפסט, לורסטין עוזרים במקרים קלים יותר לטיפול ולמניעה.

3. במידה ובאתי במגע עם אחד המרכיבים ומתפרצת לי אלרגיה כמה זמן לוקח עד שהמקום מתרפא?? במקרה שלי לוקח שבועות זה תקין??
    --- כן, זה לוקח זמן. שימוש בתרופות הנ"ל תקצר תהליך החלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו