גרד ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ברגליים
    שירי
    13/07/2009

שלום, ילדתי לפני חודש ואני מניקה.מאז הלידה הופיע גירוד ופריחה אדומה בבטן סביב הטבור וכמה ימים לאחר מכן זה התחיל גם בגב הרגל ובעקבים(אזור תחתון של הרגל).
    פניתי לרופאת עור שאיבחנה אלרגיה ורשמה לי כדורי LORATADINE ומשחת בטאקורטן.. אני ניסיתי לחשוב מה יכול להיות מאז הלידה וחשבתי שזה מכדורי אופטלגין שהתחלתי בביהח והמשכתי גם בבית. הפסקתי את האופטלגין. לקחתי את הכדורים והמשחה שרשמה הרופאה (לא סיימתי הכדורים עד סופם כי הגירוד פסק). אתמול התחיל שוב הגירוד באזור שונה של הרגליים (חלק עליון יותר). כנראה שהאלרגיה אינה לאופטלגין? איך אוכל לדעת ממה זה נובע? האם זה קשור לאוכל??? והאם זה חזר כי לא הקפדתי לסיים את הכדורים? האם קשור להנקה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד ברגליים

הוספת תגובה

• גרד ברגליים

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/07/2009

שלום רב, לפעמים אחרי לידה מתחילה מחלה שנקראת אורטיקריה. מטפלים עם LORATADIN ותרופות נוספות. המחלה יכולה להימשך מספר שבועות.
    ניתן לבצד בדיקת אלרגיה אצל אלרגולוג כדי למצוא או לשלול רגישות למזון או רגישות אחרת.
    יתכן גם שמדובר בסוג אחר של הפריחה, קשה לאבחן על פי תאור מילולי בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר בן רנר
    14/07/2009

בסוף תקופת ההיריון ובתקופת ההנקה יש שכיחות מרובה של תופעת אלרגיות כפי שאת מתארת.קחי לורסטין תקופה ארוכה יותר.במידה והגרד ימשיך יהיה מקום להפסקת ההנקה.גשי למרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו