מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון טיפול באלרגיהלימונית13/07/2009
ד"ר שלום,
בת 43 +, מזה הרבה שנים מאובחנת כסובלת מאטופיק דרמטיטיס ומנזלת אלרגית.
בזמנו במבחני הטלאי, אובחנה אצלי בעיקר רגישות יתר למרכיבי מתכות (ניקל, פלדיום וקובלט), ולאחר מכן, במבחנים נוספים בהם התבקשתי להביא את התכשירים הקוסמטיים בהם אני משתמשת, נמצאתי אלרגית לרובם, ובתוכם גם למשחה רפואית שניתנה לי (U לקטין). כמו כן אלרגית לחומרים נוספים שבאה איתם במגע, אפילו בדים למיניהם, אבק הבית ועוד.
מאז האבחון אני נמנעת מכל מגע עם מתכות: לא תכשיטים, לא ניטים במכנסיים, לא אבזמים (כמו של סנדלים למשל) שנוגעים בעור, וכו' וכו' וכו'.
בנוסף, יש לי זעה מוגברת, וכל הזמן יש לי משטחים נרחבים בגוף שמפתחים אלרגיות מלוות בזיהום.
לצערי, כל המשחות שניתנו לי וניתנות לי במשך השנים - לא עוזרות, ואפילו מרעות את המצב, גורמות לעיבוי העור ולקשקשת, פצעונים ומוגלה.
סבלתי תקופות ארוכות מאוד מאקזמות בידיים, גם שם המשחות רק הרעו את המצב, ולאחר מכן עברתי שתי סדרות של טיפולים בהקרנות : אחת - טיפול בקרני רנטגן, והשנייה - בקרני UV.
לאחרונה, כאמור, מצבי ממש נורא, אני פורחת נורא, כרגע האזור הנגוע ביותר הוא כל אזור הצוואר ומסביב לו - יורד לכיוון הכתפיים, החזה וכו'.
מיואשת ולא יודעת כבר מה לעשות, מפחדת מאוד מכל משחות הקורטיזונים למיניהן, בגלל השפעתן הגרועה עליי. כל היום מתגרדת ומתגרדת, ובשלב מסוים זה הופך אפילו לכואב.
נראה לי שביקורים חוזרים אצל רופא עור לא יעזרו, ולכן מבקשת עצה כיצד להתמודד ולאיזה סוג רופא לפנות?
בנוסף, בזמנו, כשהגעתי לאיבחונים של אלרגיות, נאמר לי שיש כנראה קשר בין
כמו כן, נמצאת בטיפולי IVF (עדיין ללא ילדים), ולא רוצה להפסיקם. האם יש אפשרות לבדוק ולטפל בעניינים אלה גם במהלך הטיפולים?
בתודה מראש,
לימונית המיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימונית
ד``ר בן רנר14/07/2009מרב תלונות קשה לבודד מרכיב מרכזי.טיפול י פוריות ידועים כמזרזים אלרגיות אל התלונות החלו לפני כן.לאור מורכבות התלונות אציע לפנות לאחת ממרפאות האלרגיה בסביבתך לקבלת יעוץ אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)