אבחון טיפול באלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון טיפול באלרגיה
    לימונית
    13/07/2009

ד"ר שלום,

בת 43 +, מזה הרבה שנים מאובחנת כסובלת מאטופיק דרמטיטיס ומנזלת אלרגית.
    בזמנו במבחני הטלאי, אובחנה אצלי בעיקר רגישות יתר למרכיבי מתכות (ניקל, פלדיום וקובלט), ולאחר מכן, במבחנים נוספים בהם התבקשתי להביא את התכשירים הקוסמטיים בהם אני משתמשת, נמצאתי אלרגית לרובם, ובתוכם גם למשחה רפואית שניתנה לי (U לקטין). כמו כן אלרגית לחומרים נוספים שבאה איתם במגע, אפילו בדים למיניהם, אבק הבית ועוד.
    מאז האבחון אני נמנעת מכל מגע עם מתכות: לא תכשיטים, לא ניטים במכנסיים, לא אבזמים (כמו של סנדלים למשל) שנוגעים בעור, וכו' וכו' וכו'.
    בנוסף, יש לי זעה מוגברת, וכל הזמן יש לי משטחים נרחבים בגוף שמפתחים אלרגיות מלוות בזיהום.
    לצערי, כל המשחות שניתנו לי וניתנות לי במשך השנים - לא עוזרות, ואפילו מרעות את המצב, גורמות לעיבוי העור ולקשקשת, פצעונים ומוגלה.
    סבלתי תקופות ארוכות מאוד מאקזמות בידיים, גם שם המשחות רק הרעו את המצב, ולאחר מכן עברתי שתי סדרות של טיפולים בהקרנות : אחת - טיפול בקרני רנטגן, והשנייה - בקרני UV.
    לאחרונה, כאמור, מצבי ממש נורא, אני פורחת נורא, כרגע האזור הנגוע ביותר הוא כל אזור הצוואר ומסביב לו - יורד לכיוון הכתפיים, החזה וכו'.
    מיואשת ולא יודעת כבר מה לעשות, מפחדת מאוד מכל משחות הקורטיזונים למיניהן, בגלל השפעתן הגרועה עליי. כל היום מתגרדת ומתגרדת, ובשלב מסוים זה הופך אפילו לכואב.
    נראה לי שביקורים חוזרים אצל רופא עור לא יעזרו, ולכן מבקשת עצה כיצד להתמודד ולאיזה סוג רופא לפנות?
    בנוסף, בזמנו, כשהגעתי לאיבחונים של אלרגיות, נאמר לי שיש כנראה קשר בין

כמו כן, נמצאת בטיפולי IVF (עדיין ללא ילדים), ולא רוצה להפסיקם. האם יש אפשרות לבדוק ולטפל בעניינים אלה גם במהלך הטיפולים?

בתודה מראש,
    לימונית המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון טיפול באלרגיה

הוספת תגובה

• לימונית

ד``ר בן רנר
    14/07/2009

מרב תלונות קשה לבודד מרכיב מרכזי.טיפול י פוריות ידועים כמזרזים אלרגיות אל התלונות החלו לפני כן.לאור מורכבות התלונות אציע לפנות לאחת ממרפאות האלרגיה בסביבתך לקבלת יעוץ אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו