אלרגיה לאבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק
    שחף
    29/07/2009

שלום קוראים לי שחף ואני בת 20, כשהייתי בת 12 הייתי במחנה קיץ במישיגן בארה"ב ושם הייתי ממש חולה, כשחזרתי לארץ עשיתי בדיקות וגילו לי אלרגיה לאבק ולקרדית אבק הבית, ניסיתי תרופות רגילות לאלרגיה שהרופא נתן לי וזה לא עבד, אח"כ פניתי להומאופתיה והתרופה עזרה.
    כיום התרופה כבר לא עובדת, ניסינו לשנות אותה אבל אני עדיין מקבלת הרבה התקפים. אני נמצאת עכשיו בצבא וזה לא עוזר כי שם אני מקבלת עוד יותר התקפים שמתבטאים בנזלת, עיטושים, עיניים אדומות, כאבי ראש, כאבים באף ובסינונים, וכול הגוף ממש חלש אני לא מסוגלת לתפקד בכלל. הרופא בצבא המליץ לי על הזריקות נגד האלרגיה אבל אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות ההתקפים הפכו בזמן האחרון להיות כל שבוע או כמה פעמים בשבוע, כל הסביבה שלי בבית מאוד נקייה אבל בבסיס ובשאר המקומות יש לי גירויים ואז התקפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק

הוספת תגובה

• שחף

ד``ר בן רנר
    29/07/2009

יש מרפאות אלרגיה בצבא .גשי וקבלי יעוץ.אין טעם לסבול.אם המליצו לך על זריקות זהו הפתרון האופטימלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו