סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    גיא
    09/08/2009

לפני כתשעה חודשים התחלתי לסבול מסחרחורות (לא מהסוג שהכל מסתובב, אלא יותר הרגשה כמו של שיכור). הסחרחורות נמשכות (ז.א. לא התקפים קצרים). בשכיבה ובשינה זה נעלם אך במשך היום זה נמצא. במשך תשעת החודשים היו תקופות של שבועות בהן הסחרחורת נעלמה ולאחר מכן חזרה בבת אחת. עברתי בירורים שונים כולל אאג, נוירולוגיה (כולל MRI מח מכוון אוזניים, בדיקה קלינית ועוד), קרוטיס, בדיקות דם (כולל B12 חומצת פולי ועוד), לב במאמץ, לחץ דם – והכל תקין. רופא המשפחה ושאר הרופאים לא ממש יודעים כיצד לתקוף את הבעיה ונאלצים לפטור את העניין ב-"זה בטח משהוא ויראלי שיעבור" או "זה פסיכוסומטי תפסיק לחשוב על זה" אך מודים כי הם סבורים כך כי אין להם שום מידע שיכול לכוון אותם... כמה נתונים נוספים: אני בן 40, סובל מטיניטוס קל דו אוזני יותר מ 10 שנים, סבלתי בעבר מנזלת אלרגית – אבל חוץ מזה בכל 40 שנותי הייתי בריא. בשנה האחרונה אני עובד מהבית. בנוסף, הכנסנו הביתה תוכי (לפני כ 10 חודשים). שאלתי היא האם יש סיכוי שתופעה אלרגית כלשהיא עשויה להסביר את הסחרחורות? איזה שהיא עצה אחרת? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• גיא

ד``ר בן רנר
    10/08/2009

סחרחטרת אינה בעיה אלרגית.גש לרופא אאג .הסיבה השכיחה ביותר הוא דלקת באוזן הפנימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו