בדיקת ige

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ige
    רונן
    17/08/2009

שלום.עשו לי את הבדיקה הזו כדי לקבוע אם אני מתאימה לזריקת אלרגיה חדשהXOLAIR
    התוצאה יצאה 343 כשהטווח הוא עד 100.מה זה אומר?והאם עכשיו יתנו לי את הזריקה(הבנתי שזה תלוי בבדיקה ושלא תמיד מאשרים זאת)
    אני סובלת מאלרגיות קשות במיוחד בעור ובעינים(דלקת לחמית ואטופיק דרמטיטיס וכן אסטמה)
    האם זה באמת עוזר לבעיות הללו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ige

הוספת תגובה

• רונן

ד``ר בן רנר
    19/08/2009

מאושר רק לאסטמה קשה ולחולה העונה על מספק תנאים (די נוקשים)כדי לקבל ע"ח קופות החולים את התרופה.IGE הוא רק אחד הקריטריונים.התרופה מצויינת לכל המחלות האלרגיות אך למחלות האחרות שציינת יש לרכוש את התרופה בכסף מלא וזה יקר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

רונה
    21/08/2009

האם אפשר לקבל את הזריקה באשפוז חינם?
    אני מתאשפזת הרבה בגלל האלרגיות(בעיקר בגלל העינים והעור) באיכלוב ,בד"כ.
    מה דעתך?אין לי את האפשרות הכספית...
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לקבל את הזריקה באשפוז חינם

ד``ר ולרי טפליצקי
    24/08/2009

שלום רונה,
    גם שנותנים זריקה בבית חולים, המטופלת מביאה אותה איתה. לא שמעתי על מתן טיפול זה תוך אישפוז באופן דחוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו