אלרגיה משגעת אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה משגעת אותי
    רון
    04/09/2007

שלום רב, יש לי בעית אלגיה קשה שאני לא מצליח לאבחן. עברתי לגור במקום די מבודד, שנמצא בלב פרדסים ושדות, ומאז שאני שם אני נתקף כל הזמן בכאבי ראש, הצטננויות ובעיות נשימה. הלכתי למספר רופאים שלא הצליחו לאבחו, הלכתי לדיקור וזה לא עזר. אני מניח שבגלל המגורים בסביבה הזאת יש דברים שעושים לי רע. בהנחה שהימנעות אינה אפשרית (אני גר שם יחד עם אשתי. אין לי ברירה אלא לגור שם והמקום נפלא אגב), האם יש דרכים אחרות להפחית את ההשפעות?

תודה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה משגעת אותי

הוספת תגובה

• אלרגיה משגעת אותי

ד``ר בן רנר
    04/09/2007

שלום רון
    אציע לעבור ברור אלרגי מסודר כיאות לכל אחד החשוד לסובל מאלרגיות.במידה ועברת ברור כזה ולא נמצא דבר אזי גורמים שאינן אלרגים אחראים לתופעה (זיהומים שינויי אקלים סינוסיטיס ועוד)ויש לטפל טיפול תרופתי מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בלב פרדסים ושדות

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/09/2007

שלום רב,
    במקרה ולא עברתה איבחון אלרגי רצוי לעשות איבחון זה ולפעמים אף לחזור על נסיון של האיבחון על ידי טסטים עוריים ו\או בדיקת דם.
    בינתיים להתחיל טיפול עם תרופות אנטיאלרגיות וניתן לצפות לשיפור משמעותי ברוב המקרים גם ללא החלפת מקום מגורים.

בברכה
    ד"ר ולרי טפליצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו